Loading...

«Έδωσαν τα χέρια» ο Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Κώστας Δαουτίδης


Μοιραστείτε το άρθρο...

Δυναμώνει στις Οινιάδες και τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου η Περιφερειακή Αρχή με την προσθήκη του έμπειρου αυτοδιοικητικού Κώστα Δαουτίδη με καταγωγή από το Νεοχώρι.

Από καιρό είχε διαρρεύσει η συμφωνία των δυο πλευρών κάτι που επισημοποιήθηκε και πλέον ο Κώστας Δαουτίδης θα είναι επίσημα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο Κώστας Δαουτίδης ζει στο Νεοχώρι, ασχολείται χρόνια με τα κοινά έχοντας ερείσματα στην κοινωνία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου με την παράταξη «Συνεργασία πολιτών» του Νίκου Μουρκούση, ενώ το 2019 εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ως μέλος της παράταξης «Δήμος για τα Παιδιά μας» του Νίκου Καραπάνου.

Η πρώτη δήλωση του Κώστα Δαουτίδη:

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλοι Αιτωλοακαρνάνες

Σας ανακοινώνω την απόφασή μου να κατέλθω υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε λαμβάνοντας υπόψη τόσο την τιμητική πρόταση από τον κ. Φαρμάκη όσο και την προσπάθεια που έγινε στην τετραετία που ολοκληρώνεται. Μετά από μια μακρά πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού και με τους συμπολίτες μου να με τιμούν συνεχώς και περισσότερο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα και να στρατευτώ στην προσπάθεια του Νεκτάριου Φαρμάκη για να βοηθήσω και εγώ στο χτίσιμο της Δυτικής Ελλάδας του 2030.

Κατεβαίνω λοιπόν ως υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας υποσχόμενος να αγωνιστώ με ήθος και εντιμότητα. Να αγωνιστώ για να μπορέσει η μοναδική Αιτωλοακαρνανία να «ανεβάσει ταχύτητα» και να αξιοποιήσει τους ανεξάντλητους φυσικούς της πόρους. Να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των συμπολιτών μας και να σχεδιαστούν έργα και δράσεις ώστε να σταματήσει η πληθυσμιακή συρρίκνωση.

Από το Αντίρριο ως το Μενίδι και από την Γραμμένη Οξυά ως τον Μύτικα ολόκληρη αυτή η ευλογημένη περιοχή μπορεί να αλλάξει εικόνα. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με την συμμετοχή ακόμη περισσότερων ανθρώπων που θα δραστηριοποιηθούν με κίνητρο την αγάπη για τον τόπο τους, την εμπειρία, τις γνώσεις, την δημιουργικότητα.

Μπροστά μας διανοίγονται νέες ευκαιρίες όπως η υλοποίηση του ΕΣΠΑ 2021 – 2027, το Ταμείο Ανάκαμψης κλπ. Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα και η ηγεσία του Νεκτάριου Φαρμάκη εγγυάται ότι αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί με κάθε ένταση αν μας εμπιστευθείτε την ψήφο σας. Απόδειξη αυτού αποτελεί η μεγάλη αύξηση στην απορρόφηση των κονδυλίων του προηγούμενου ΕΣΠΑ, η μείωση της ανεργίας, τα έργα που υλοποιήθηκαν ή εκτελούνται, η πολιτιστική αναγέννηση κ.λπ.

Για μένα ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι μέσω του οποίου θα επιχειρήσω να κάνω το όραμα μου κοινωνό στους Αιτωλοακαρνάνες. Σε αυτό το ταξίδι θα ήταν τιμή για εμένα να είστε δίπλα μου υποσχόμενος ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη σας. Όπως κάνω συνεχώς μέχρι τώρα απ’ όποιο μετερίζι και αν κλήθηκα να υπηρετήσω.

Σύντομο βιογραφικό

  • Γεννήθηκα το 1966 στο Νεοχώρι Μεσολογγίου. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Τραχήλη, γεωπόνο – υπάλληλο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και έχω μια κόρη, την Μαρία η οποία φοιτά στο Γυμνάσιο.
  • Δραστηριοποιούμαι εδώ από το 1995 στον επιχειρηματικό τομέα.
  • Ασχολούμαι ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2006. Εκλέχθηκα μια φορά δημοτικός σύμβουλος Οινιαδών και δύο φορές δημοτικός σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου έχοντας την θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην πορεία αυτή συνέβαλαν οι συμπολίτες μου που μου έκαναν την τιμή να μου δώσουν την πρώτη θέση σε όλο το διευρυμένο δήμο.

Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!