Loading...

Beach Volley στο Αγρίνιο; Κι όμως είναι αλήθεια!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Και… θάλασσα θα φέρει στην πόλη ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τον ΓΦΣ Παναιτωλικό που συνδιοργανώνουν το 1ο Agrinio Beach Volley Cup.

Πρόκειται για μια κορυφαία αθλητική διοργάνωση που αποτελεί έναν από τους σταθμούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης).

Οι αγώνες ξεκινούν στις 8 και θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιουνίου με είσοδο ελεύθερη στο γήπεδο του Παναιτωλικού για τους φιλάθλους.

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης αναφέρθηκε στη σημασία διοργάνωσης των συγκεκριμένων αγώνων:

«Το Αγρίνιο υποδέχεται τους ελίτ αθλητές και αθλήτριες του beach volley. Ο Δήμος Αγρινίου για πρώτη φορά διεκδίκησε και φιλοξενεί αγώνες beach volley πανελλήνιας εμβέλειας. Στόχος μας να προσφέρουμε ένα ποιοτικό αθλητικό γεγονός το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες διοργανώσεις. Περιμένουμε τους Αγρινιώτες και τους επισκέπτες να χαρούν και να απολαύσουν τους Αγώνες».





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!