Loading...

Καταγγελίες για «υπόγεια» σύμπραξη Τριανταφυλλάκη – Γαλούνη στον Δήμο Ξηρομέρου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η προσχώρηση του Θωμά Ρετούλη, δεξιού χεριού του Ερωτόκριτου Γαλούνη, στην παράταξη της δημοτικής αρχής του Γιάννη Τριανταφυλλάκη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πυροδότησε σενάρια συνεργασίας Γαλούνη – Τριανταφυλλάκη.

Τους πολιτικούς τόνους ανέβασε με δήλωσή του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας, ο οποίος κάνει λόγο για «υπόγεια» σύμπραξη της παράταξης του νυν δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη με την παράταξη του πρώην δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη.

«Για τους έχοντες γνώση και επίγνωση της παράταξης Γαλούνη, έχουμε συνειδητοποιήσει από καιρό ότι Τριανταφυλλάκης – Γαλούνης τα έχουν βρει κάτω από το τραπέζι», αναφέρει ακόμη, καλώντας τα εναπομείναντα μέλη της παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο» να πορευτούν μαζί σε νέα παράταξη με αρχηγό τον κ. Αλέξανδρο Σάββα.

Άμεση η αντίδραση του πρώην αντιδημάρχου της διοίκησης Γαλούνη του Θεόδωρου Λιβάνη ο οποίος διαχώρισε τη θέση του από τον Γεωργούλα παρά τις κοινές εμφανίσεις τους και τη στήριξή τους στο κίνημα των «Ενεργών Πολιτών Ξηρομέρου».

Η δήλωση του Κώστα Γεωργούλα:

«Η προχώρηση του Θωμά Ρετούλη του δεξιού χεριού του Ερωτόκριτου Γαλούνη «ξεγυμνώνει» το υποτιθέμενο όραμα της παράταξης Γαλούνη και «ξε… βράζει» τις όποιες φιλοδοξίες του καταρρέοντος ηγεμόνα ο οποίος στη δύση της πολιτικής του καριέρας προσπαθεί απεγνωσμένα να εξαργυρώσει την εναπομείνασα δυναμική του με όσους του απομείνανε δίπλα του.

Εμείς, ο Κώστας Γεωργούλας, ο Θεόδωρος Λιβάνης, ο Απόστολος Πανταζής και ο Παναγιώτης Γαζέτας,
εντοπίσαμε εγκαίρως τις προθέσεις του, με ήθος, αξιοπρέπεια και ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας, αποχωρήσαμε από αυτή την παράταξη που εξελίσσεται σε ένα ευκαιριακό μόρφωμα και προσκολλείται σταδιακά στη δημοτική αρχή.

Θα ήθελα να κάνω πρόσκληση στα εναπομείναντα μέλη της παράταξης Δυνατό Ξηρόμερο να πορευτούμε μαζί στην νέα παράταξη με αρχηγό τον Αλέξανδρο Σάββα Ο άνθρωπος. Ο Αδέκαστος. Ο Πρόεδρος Εφετών. Προσιτός και δίπλα στους ανθρώπους. Ο μη επαγγελματίας της πολιτικής. Με ένσημα πραγματικής εργασίας. Η ήρεμη δύναμη. Με ήθος και εντιμότητα.

Ο Γαλούνης προτίμησε τον Τριανταφυλλάκη, το οικείο περιβάλλον του, της συντήρησης, της κλίκας και της διαπλοκής!

Εμείς συνεχίζουμε ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι για την μεγάλη αλλαγή, με καθαρά χέρια για μια νέα μέρα στο Ξηρόμερο!».

Η αντίδραση του Θεόδωρου Λιβάνη:

Συνδημότες -συνδημότισσες

Για την αποκατάσταση της αληθείας και μόνο δηλώνω κατηγορηματικά ότι τα όσα αναφέρει στη σημερινή του ανακοίνωση ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Γεωργούλας που αφορά τους λόγους της αποχώρησης μου από τη παράταξη “Δυνατό Ξηρομερο” είναι όλα ψευδή και ανυπόστατα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Σας υπενθυμίζω ότι οι λόγοι της αποχώρησης μου, από την παράταξη το 2021 ήταν καθαρά προσωπικοί και μόνο και δεν αφορούσαν σε καμία περίπτωση θέματα ηθικής της παράταξης και του επικεφαλής της κ. Ε. Γαλούνη.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!