Loading...

Στη τελική ευθεία η αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου Νεοχωρίου και του Σταδίου Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ένα σπουδαίο αθλητικό έργο παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, με την υπογραφή της σύμβασης για την «Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου Νεοχωρίου και του Σταδίου Μεσολογγίου».

Ειδικότερα, στο γήπεδο Νεοχωρίου θα εκτελεστούν εργασίες επίστρωσης  γηπέδου ποδοσφαίρου με πλαστικό χλοοτάπητα νέας τεχνολογίαςκαθώςκαιαντικατάσταση των εστιών του ποδοσφαίρου, με νέες εστίες.

Στο Στάδιο Μεσολογγίου θα γίνει επίστρωση με ελαστικό συνθετικό τάπητα αγωνιστικού χώρου, περίπου 5.100 μ2. Κατασκευή νέων εγκαταστάσεων αγωνισμάτων στίβου (για ακοντισμό, σφαιροβολία, δισκοβολία, σφυροβολία, άλμα σε ύψος, άλμα σε μήκος, άλμα τριπλούν,  άλμα επί κοντώ).Αντικατάσταση των εστιών του ποδοσφαίρου, με νέες αποσπώμενες εστίες για τη διεξαγωγή του αγωνίσματος του ακοντισμού. Τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα υβριδικής τεχνολογίας.Εργασίες του αρδευτικού δικτύου του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος επισκέφθηκε τους αθλητικούς χώρους και σε δήλωσή του ανέφερε σχετικά «Προχωράμε στην αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου Νεοχωρίου αλλά και του Σταδίου Μεσολογγίου και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αλλάξει η εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας, καθώς και οι υπηρεσίες που παρέχονται στους χρήστες. Έργα που επί χρόνια ήταν αναγκαία γίνονται πράξη».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Ι.Π. Μεσολογγίου





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!