Loading...

Οι Ποδηλατικοί αγώνες «Φίδαρης ΜΤΒ RACE XCC» έρχονται την Κυριακή στο Μεσολόγγι!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ποδηλατικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιουλίου στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τίτλο «Καλοκαίρι 2022: Όλος ο Δήμος μια μεγάλη γιορτή μια αγκαλιά πολιτισμού».

Ειδικότερα για πρώτη φορά ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου μαζί με τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ) τον Αθλητικό Όμιλο «Φίδαρης» και τη συμβολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας διοργανώνουν ποδηλατικούς αγώνες (ΜΤΒ Φίδαρης 2022) στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου.

Οι ποδηλατικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος επίσημες και open/sportive κατηγορίες που είναι ενταγμένες στο καλεντάρη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ενώ αναμένεται και η συμμετοχή Ποδηλατικών Σωματείων από όλη της Ελλάδα.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!