Loading...

Επίθεση με μαχαίρι σε αντιδήμαρχο Ξηρομέρου κατά τον έλεγχο για παράνομες συνδέσεις ύδρευσης


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σκηνές… φαρ ουέστ στο Δήμο Ξηρομέρου με υποψήφιο άλλου συνδυασμού – όπως ειπώθηκε από τον Αντιδήμαρχο – να επιτίθεται κατά τον έλεγχο για παράνομες συνδέσεις ύδρευσης.

Μια δύσκολη μέρα… στη δουλειά είχε ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Φίλιππος Σαμαλέκος, καθώς δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι – όπως δηλώνει – από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του πρώην δημάρχου Αστακού κ. Παναγιώτη Στάικου.

Ο κ. Σαμαλέκος με επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά στην επόμενη συνεδρίαση το Σώμα να καταδικάσει την άνανδρη επίθεση.

Αναλυτικά:

Αξιότιμε κ Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε γίνεται μια σημαντική προσπάθεια της τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας ύδρευσης να τηρηθεί ο κανονισμός ύδρευσης και να σταματήσει το εκτεταμένο φαινόμενο των παράνομων παροχών και υδροδοτήσεων.

Πάνω στη προσπάθεια αυτή δεχόμαστε και οι υδραυλικοί αλλά και εγώ προσωπικά απειλές, προπηλακισμούς βρισιές και τραμπουκισμούς το οποίο συμβαίνει σε κάθε έλεγχο και για αυτό ζητάμε πάντα τη συνδρομή αστυνομίας.

Τη Δευτέρα όμως 29-06-2020 γύρω στις 1100 και ενώ σταμάτησα στα Υδροφύλια να χαιρετίσω το συνεργείο και να δω αν συμβαίνει κάτι, δέχθηκα επίθεση από άγνωστο ο όποιος άρπαξε μαχαίρι από το αγροτικό αυτοκίνητο και όρμησε επάνω μου . Κατάφερα να διαφύγω με την βοήθεια των υδραυλικών και ενός άλλου παρευρισκόμενου δημότη.

Είναι γεγονός ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν στήσει ένα παρακράτος με τη ύδρευση ενθαρρύνοντας τις παράνομες παροχές η δείχνοντας ανοχή, χωρίς να γίνεται συντήρηση των αντλιοστασίων, χωρίς καταμετρήσεις υδρομέτρων χωρίς είσπραξη τελών με αποτέλεσμα την καταδίκη με αυξημένα τέλη των συνεπών πολιτών.

Μετά από σχετική έρευνα και με τη βοήθεια της αστυνομίας αποδείχθηκε ότι αυτός που μου επιτέθηκε ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ Στάικου.

Είναι προφανές ότι σε αυτό το καθεστώς και με δεδομένες τις απειλές και απόπειρες η ούτως άλλως αδύναμη υπηρεσία ύδρευσης δεν μπορεί να λειτουργήσει
και να επιτελέσει το σκοπό της. Ήδη οι υδραυλικοί αρνούνται να προβούν σε έλεγχο παράνομων υδροδοτήσεων φοβούμενοι για τη ζωή τους.

Είναι προφανές επίσης ότι στο σημείο αυτό βρέθηκα εκτελώντας τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και της Δημοτικής Αρχής εκλεγμένα όργανα του Ελληνικού Λαού και όχι σαν ιδιώτης.

Τον άνθρωπό αυτόν με βεβαρημένο ιστορικό δεν τον γνωρίζω ούτε είχα μιλήσει ποτέ μαζί του.

Για του λόγους αυτούς ζητώ:

α) Να έρθει η άνανδρη και αδικαιολόγητη επίθεση στο πρόσωπό μου σαν θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να καταδικαστεί από όλες τις παρατάξεις.

β) Να ενημερωθεί η πολιτεία , το υπουργείο εσωτερικών και η αστυνομική διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας για τα φαινόμενα αυτά και να ζητηθεί η συνδρομή τους
για να προστατευτούν οι ζωές μας και να παταχθεί το φαινόμενο των απειλών,εκβιασμών και τρομοκρατίας στην υπηρεσία ύδρευσης.

Αναμένοντας τις άμεσες ενέργειές σας!

Με εκτίμηση,
Φίλιππος Σαμαλέκος
Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου

 
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!