Loading...

Νέα προσθήκη για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Συνεχίζεται η ανανέωση στη Τοπική Οργάνωση, αυτή τη φορά με την προσθήκη του Φίλιππου Σαβράμη ο οποίος αναλαμβάνει Υπεύθυνος θεμάτων Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας:

Τον Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού κ. Φίλιππο Σαβράμη υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά στην Δημ. Τ. Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας καθώς αναλαμβάνει Υπεύθυνος θεμάτων Εθνικής Άμυνας.

Πολλά τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου μας τα οποία ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του και η θέση ευθύνης μεγάλη, έχοντας παράλληλα όμως την μέγιστη εμπιστοσύνη μας στην προσωπικότητα του πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα βγάλει εις πέρας κάθε προσδοκία με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον των συμπολιτών μας και την αγαστή συνεργασία κράτους και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από κοινού με τον υπεύθυνο Κινητοποίησης και αν. Υπεύθυνο Εκλογικής ετοιμότητας της Δ.Ε.Ε.Π ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας κ. Σακκαρέλη Γεώργιο του ευχόμαστε καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!