Loading...

Σε τριτοκοσμικές συνθήκες το εργοτάξιο – αμαξοστάσιο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε άθλιες υγειονομικές συνθήκες δουλεύουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου όπως προκύπτει από τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων.

Με χιουμοριστικό τρόπο θέλησαν να περιγράψουν στο Σωματείο Εργαζομένων Μεσολογγίου τις τριτοκοσμικές συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι του Δήμου στο εργοτάξιο – αμαξοστάσιο καθώς με τα αδέσποτα, τα ποντίκια και τη γενική βρώμα στον χώρο, πλέον την εμφάνισή τους έχουν κάνει σκουλήκια.

Η δημόσια ανάρτηση του Σωματείου Εργαζομένων Μεσολογγίου:

Το σπάνιο είδος σ΄κλίκ ή Oligochaeta, που μαζί με τα σκλιά, τς γάτες και τς αρουραίους, συμπληρώνουν  την  σπάνια πανίδα του εργοταξίου – αμαξοστασίου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Βέβαια στις φωτογραφίες λόγω τις λίμνης των στεναγμών έχουν μείνει  προσωρινός τα αμφίβια  καθώς τα άλλα είδη της πανίδας … κρύφτκαν; 

Υ.Γ. Μόνο με το χιούμορ δυστυχώς μπορεί να αντιμετωπιστεί πλέον η ιλαρότητα και τραγικότητα της κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι καθημερινά…





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!