Loading...

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων στον ποταμό Εύηνο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων πρόκειται να εκτελεσθούν στον ποταμό Εύηνο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης υπέγραψε σύμβαση για την υλοποίηση του έργου, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ.

Οι επεμβάσεις χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και θα γίνουν κατά σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με την επικινδυνότητα τους, σε τουλάχιστον έξι θέσεις που έχουν εντοπιστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ειδικότερα, εργασίες θα εκτελεστούν σε σημεία που το συνολικό τους μήκος ξεπερνά τα 2 χλμ. και αφορούν τις θέσεις Πινακάδες, ανάντη Τρίκορφου, γεωτρήσεις κατάντη Παραδείσου, Γέφυρα Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, Πλακύτα και στις εκβολές του Ευήνου, στη θέση Μπούκα.

Οι Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υλοποιούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων συντήρησης και αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών που αφορά χείμαρρους, ποταμούς και κλάδους αυτών και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!