Loading...

Επιδότηση εως 5.000€ από το ΕΣΠΑ για δημιουργία eShop


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αποκτήστε άμεσα διαδικτυακή παρουσία και ξεκινήστε τις πωλήσεις εξ αποστάσεως, το προγραμματισμό του click away, τη διαχείριση του πελατολογίου σας και σύγχρονα εργαλεία μάρκετινγκ.

Ανοίγει μέσα στις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για επιχορήγηση κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος για επιχειρήσεις που διαθέτουν φυσικό κατάστημα.

Ποιούς αφορά;

Υφιστάμενες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Η δράση αφορά δημιουργία ή αναβάθμιση υπάρχοντος ηλεκτρονικού καταστήματος για επιχειρήσεις λιανικής, οι οποίες επλήγησαν από τον COVID-19.

Η δράση αναμένεται να προκηρυχθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου 2021 και η περίοδος υποβολής θα ανακοινωθεί στην Πρόσκληση και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες.

Για τα πλήρη στοιχεία του προγράμματος κάντε κλικ εδώ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 80.000.000€.

Υπεύθυνος για την υλοποίηση και τη διανομή των επιδοτήσεων στους δικαιούχους είναι ο Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα”.

Τι καλύπτεται;

100% κόστος κατασκευής και υποστήριξης

Καλύπτονται όλες οι δαπάνες στο 100% για το σχεδιασμό, την κατασκευή, ανάπτυξη και υποστήριξη του ηλεκτρονικού καταστήματος του δικαιούχου.

Πως θα ωφεληθώ;

Πωλήσεις από απόσταση και προγραμματισμός πωλήσεων

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι μόνο ένα εργαλείο για πωλήσεις εξ αποστάσεως. Μέσω ενός εξελιγμένου ηλεκτρονικού καταστήματος μπορείτε να προγραμματίσετε τις πωλήσεις σας ακόμη και στο φυσικό σας κατάστημα, ακολουθώντας της τακτική του click away.

Επίσης, σας παρέχει διευκολύνσεις για την διαχείριση του πελατολογίου σας, προσφέρει δυνατότητες διαχείρισης καναλιών μάρκετινγκ και προώθησης του προϊόντος σας.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ακόμα, είναι δυνατόν να συνδεθεί και να συνεργάζεται αρμονικά με το λογιστικό σύστημα της επιχείρησής σας.

Τι πρέπει να προσέξω;

Αναβαθμισιμότητα, ασφάλεια, λειτουργικότητα

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να έχει βασιστεί σε μια πλατφόρμα που να είναι “ζωντανή”, να μπορεί να ανταποκρίνεται στις καθημερινές προκλήσεις που προκύπτουν τόσο από τη λειτουργία του, όσο και θέματα ασφάλειας.

Η προβολή των προϊόντων σας θα πρέπει να ακολουθεί μεθόδους δόμησης δεδομένων, ώστε να είναι προσιτά στις μηχανές αναζήτησης, και να αξιολογούνται από αυτές θετικά, για να αναρριχηθούν στις πρώτες θέσεις κατάταξης.

Εμείς, πέρα από την κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών για τους πελάτες μας, διαθέτουμε και ιδιόκτητο ηλεκτρονικό κατάστημα, κάτι που μας διδάσκει πολλά και από πρώτο χέρι για τον τρόπο που κινείται η αγορά και ποιές ενέργειες ωφελούν πραγματικά έναν επαγγελματία, ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις του.

Δείτε το εδώ.

Τι δυνατότητες ακόμα ανοίγονται;

Google Merchant, Facebook Store, Skroutz, Best-Price

Το eShop σας δεν είναι απλά μια νησίδα του διαδικτύου που παρουσιάζετε τα προϊόντα σας. Σας ανοίγει το δρόμο για να προσεγγίσετε ακόμη μεγαλύτερο πελατολόγιο και να διαδώσετε τις προσφορές και τις ανταγωνιστικές τιμές σας.

Οι μηχανές αναζήτησης και σύγκρισης τιμών καθορίζουν συγκεκριμένα κριτήρια για την ενσωμάτωση των προϊόντων σας. Το eShop σας θα πρέπει να τη πληροί για να μπορούν αυτές να αντλούν υλικό.

Ακόμη το Google Merchant Center σας δίνει τη δυνατότητα τα προϊόντα σας να εμφανίζονται με φυσικό τρόπο στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης.

Το Facebook σας παρέχει πλέον το Facebook Store έναν εξειδικευμένο χώρο στη δημοφιλή πλατφόρμα όπου συγκεντρώνονται τα αγαθά που προσφέρετε και κατ’ επέκταση μπορείτε να τα προωθήσετε ευκολότερα και ταχύτερα.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να ενσωματώνει δυνατότητες ροής, ώστε οι πλατφόρμες αυτές να ανακαλύπτουν τα προϊόντα σας.

Διαβάστε περισσότερα στο astartemedia.gr…

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο τηλέφωνο +30 698 30 78 262 ή το [email protected].

Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!