Loading...

ΗΛΙΟΘΕΡΜ: 45 χρόνια στη κορυφή των ηλιακών συστημάτων!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η εταιρεία «ΗΛΙΟΘΕΡΜ» με έδρα την Καμαρούλα Αγρινίου συμπλήρωσε 45 χρόνια στη κορυφή, καθώς πρόκειται για την Νο1 βιομηχανία ηλιακών συστημάτων στην Ελλάδα!

Ένα ισχυρό brand name σε όλη την Ελλάδα έχει δημιουργήσει η εταιρεία «ΗΛΙΟΘΕΡΜ» που από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, στη Καμαρούλα, τροφοδοτεί εκατοντάδες πελάτες σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Η «ΗΛΙΟΘΕΡΜ» διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη μηχανολογική υποδομή για την κατασκευή του απορροφητή – συλλέκτη. Η τεχνολογική υπεροχή βρίσκεται στη μέθοδο συγκόλλησης των πτερυγίων του συλλέκτη με την τεχνολογία των υπερήχων.

Σήμερα με 45 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ηλιακών θερμοσιφώνων και με τις σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες του Άγγελου Κατσιπάνου, οδήγησαν την «ΗΛΙΟΘΕΡΜ» στην εδραίωσή της στο εσωτερικό αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Η Ιστορία της ΗΛΙΟΘΕΡΜ

Το 1974 ιδρύεται στο Αγρίνιο από τον Ευάγγελο Κατσιπάνο, η «ΗΛΙΟΘΕΡΜ», μια από τις πρώτες εταιρίες κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων στην Ελλάδα. Τόσο η προτίμηση των καταναλωτών όσο και η ποιότητα του προϊόντος οδήγησαν στην εδραίωση και εξέλιξη της εταιρείας στο εσωτερικό αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού όπως Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Σήμερα τη διοίκηση της «ΗΛΙΟΘΕΡΜ» έχει αναλάβει ο υιός Άγγελος Κατσιπάνος. Η εταιρία, συνδυάζοντας την πείρα του παρελθόντος με την τεχνολογία της νέας εποχής, εξακολουθεί να προσφέρει ένα άρτιο τεχνικά προϊόν με σκοπό τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή.

Σήμερα, στα ηνία της επιχείρησης βρίσκεται ο Άγγελος Κατσιπάνος, ένας νέος και δυναμικός επιχειρηματίας, οποίος συνδυάζει την εμπειρία του παρελθόντος με την τεχνολογία της νέας εποχής εξακολουθεί να προσφέρει ένα άρτιο τεχνικά προϊόν με σκοπό τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή.

Info
3ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, Καμαρούλα
Website: www.iliotherm.com
Τηλ.: 2641033811 – 6948616676





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!