Οι επιτυχίες στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «Μεσολόγγι 2008» δεν έχουν τελειωμό με αυτή τη φορά να διακρίνονται οι Κορασίδες του σωματείου.

Με μια ψυχωμένη εμφάνιση η ομάδα «Μεσολόγγι 2008» νίκησε με 1-0 τις Νέες Τρικάλων στον τελικό που διεξήχθη στο ΕΑΚ Βόλου και κατέκτησε για πρώτη φορά το Κύπελλο Κορασίδων Ελλάδος.

Το πολύτιμο γκολ των νικητριών σημείωσε η Δήμητρα Μαρκουτσά στο 55ο λεπτό της ιστορικής συνάντησης, η οποία θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες των παικτριών αλλά και του προπονητή Γιάννη Γουλή.

Νέες Τρικάλων: Δραγούτσιου, Αργύρη (69΄ Ακριβού), Γεωργούλα, Καραλή, Ράκου, Πλακιά, Κωστοπούλου, Μπουκουβάλα, Τσόγκα, Στεργιούλη, Ευαγγελάκου.

Μεσολόγγι 2008: Παναγιωτοπούλου, Παπαδημητρίου Φ., Παπαδημητρίου Κ, Ευθυμίου, Κούστα Ε., Κούστα Σ. (54΄ Παπαδογεωργίου), Βάτσικα, Γιαννακά, Φουντούλη, Μαρκουτσά, Γατζούλια.

Διαβάστε ακόμη…Κοινοποίηση
iAitoloakarnania.gr
Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.