Loading...

Η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου στο πλευρό του Κατσιφάρα και της Σταρακά


Μοιραστείτε το άρθρο...

Περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα κάνει η πρόεδρος του Κιν.Αλ., Φώφη Γεννηματά, και ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα και της υποψήφιας Δημάρχου Αγρινίου, Χριστίνας Σταρακά.

Το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολου Κατσιφάρα, στην Πάτρα και της υποψήφιας Δημάρχου Αγρινίου, Χριστίνας Σταρακά στο Αγρίνιο επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Δυτική Ελλάδα μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε η Φώφη Γεννηματά, «η Δυτική Ελλάδα αξίζει να έχει δικαίωμα στην πρόοδο, για αυτό είμαστε σήμερα όλοι εδώ, ώστε να δώσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι, νικηφόρα αυτόν τον αγώνα».

Μιλώντας για τον Απόστολο Κατσιφάρα σημείωσε ότι «είναι ένας περιφερειάρχης με έργο και με αποτελεσματικότητα, ένας άνθρωπος προοδευτικός, που έχει δείξει ότι νοιάζεται για τον τόπο του». Επίσης, ανέφερε ότι «έχει σχέδιο και όραμα για το παρόν και για το μέλλον της περιφέρειας, για αυτό και η προσπάθεια που έχει καταβάλει όλο αυτό το διάστημα με την ομάδα του, δεν πρέπει να ανακοπεί».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της στην υποψήφια Δήμαρχο Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής συνομίλησαν με τα μέλη του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» και τους μετέφεραν την μεγάλη αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα της Κυριακής.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!