Loading...

Γιορτάζει το Μεσολόγγι: Ο Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου στην Α2!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Το εισιτήριο για την Α2 κατηγορία μπάσκετ πήρε και μαθηματικά ο «Χαρίλαος Τρικούπης» που βάζει το Μεσολόγγι στον χάρτη της καλαθοσφαίρισης.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου, πήρε την εκτός έδρας νίκη 63-74 επί της Χαλκηδόνας και «κλείδωσε» μαθηματικά την άνοδό του στην Α2.

Η ομάδα του Μεσολογγίου δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος οδηγεί την κούρσα με 22-5 και ακολουθεί η Καβάλα με 20-6 και ένα παιχνίδι λιγότερο. Στην επόμενη αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΚΣ Γέφυρας χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει την πρώτη θέση της Β’ Εθνικής εκτός κι αν η Καβάλα δεν καταφέρει να νικήσει στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια της.

Σε κάθε περίπτωση η άνοδος του «Χαριλάου Τρικούπη» είναι ένα τεράστιο επίτευγμα που βάζει το Μεσολόγγι στον χάρτη της καλαθοσφαίρισης και πλέον αναμένει να φιλοξενήσει ιστορικές ομάδες της Α2 μπάσκετ.

Το πρόγραμμα:

29η Αγωνιστική – 13/5/2018
ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ – ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

30η Αγωνιστική – 20/5/2018
ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗ: Ρεπό





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!