Loading...

Πανακαρνάνεια 2018: Σαββόπουλος και Μπάσης έρχονται για δυο μοναδικές συναυλίες στην Αμφιλοχία


Μοιραστείτε το άρθρο...

Οι δυο κορυφαίοι καλλιτέχνες με συνοδεία την Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας θα μας χαρίσουν ένα μουσικό υπερθέαμα στο γραφικό λιμάνι της πόλης.

Για ακόμη μια χρονιά, ο Δήμος Αμφιλοχίας θέλει να βάλει ψηλά τον πήχη ενόψει του καλοκαιρινού πολιτιστικού προγράμματος και φέρνει στο όμορφο λιμάνι της πόλης μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Συγκεκριμένα, στις 2 Αυγούστου ο Δημήτρης Μπάσης έρχεται στο λιμάνι της Αμφιλοχίας για μια μοναδική συναυλία με την Δημοτική Φιλαρμονική και είσοδος ελεύθερη.

Στις 4 Αυγούστου πάνω σε μια τεράστια μουσική σχεδία εντός θαλάσσης ο Διονύσης Σαββόπουλος θα χαρίσει ένα φανταστικό πρόγραμμα σε σύμπραξη με την Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι από τα Πανακαρνάνεια 2018 δε θα μπορούσε να λείπει η καθιερωμένη Βαρκαρόλα με το μεράκι των κανταδόρων της Αμφιλοχίας που κερδίζουν κάθε χρόνο τις εντυπώσεις.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!