Loading...

Επανεκλογή Φ. Τσόλκα στη Ν.Ο.Δ.Ε, πρωτιές για Λ. Κοντομήτσο και Ν. Τσερπέλη


Μοιραστείτε το άρθρο...

Όλοι οι νέοι τοπικοί εκπρόσωποι όπως αναδείχθηκαν από την επιτυχής διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία.

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία με 155.000 ενεργά μέλη της παράταξης να ψηφίζουν και το ποσοστό ανανέωσης των προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο να ανέρχεται στο 42% και των προέδρων Ν.Ο.Δ.Ε. στο 37%.

Στην Αιτωλοακαρνανία καταγράφηκε επίσης μεγάλος αριθμός συμμετοχής με την ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου να σημειώνει ρεκόρ στην προσέλευση των εγγεγραμμένων μελών.

Στα αποτελέσματα ο Φώτης Τσόλκας επανεκλέγει πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι επικράτησε ο Λάμπρος Κοντομήτσος, στη Ναύπακτο ο Νίκος Τσερπέλης, ο Ευάγγελος Τσιόβουλος στο Αγρίνιο, ο Χρήστος Τηλεμάχου στην Αμφιλοχία, ο Γιώργος Κοντογιάννης στο Θέρμο, ο Κωνσταντίνος Ζαχαράκης στη Βόνιτσα και ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος στο Ξηρόμερο.

ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας, Φώτης Τσόλκας, ανανέωσε τη θητεία του και χωρίς αντίπαλο έκανε περίπατο στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου

Με έναν αριθμό-ρεκόρ στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., 900 εγγεγραμμένα μέλη έδωσαν δυναμικό παρόν στο Μεσολόγγι και η πλειοψηφία αυτών έδωσε μια άνετη νίκη στον νεαρό Λάμπρο Κοντομήτσο που επικράτησε της Μέμης Γούργαρη και του Γιώργου Μέρη.

ΔΗΜΤΟ Ναυπακτίας

Σε μια οριακή μάχη επανεκλέχθηκε στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπακτίας ο Νίκος Τσερπέλης ο οποίος πήρε 167 ψήφους έναντι 115 ψήφων του Γρηγόρη Γιαβρούτα στο σύνολο των 374 εγγεγραμμένων μελών.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου

Με μια μικρή συμμετοχή στο Αγρίνιο καθώς τα ενεργά μέλη που είχαν δικαίωμα εκλέγειν ανέρχονταν στα 672, ενώ στις κάλπες προσήλθαν μόλις 390, ο Ευάγγελος Τσιόβουλος πήρε 361 ψήφους και εκλέχθηκε πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ξηρομέρου

Με 95 ψηφίσαντες ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στο Ξηρόμερο, όπου νέος πρόεδρος στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ξηρομέρου, εκλέχτηκε ο Δικηγόρος Κωνσταντίνος Δημόπουλος.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής των νέων οργάνων στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας όπου σε ένα ενωτικό κλίμα και με την προσέλευση των εγγεγραμμένων μελών να αγγίζει το 82%, ο Χρήστος Τηλεμάχου αναδείχθηκε πρόεδρος του τοπικού οργάνου.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόνιτσας

Στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στην δημοτική τοπική οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ακτίου-Βόνιτσας επανεξελέγη πρόεδρος ο εκπαιδευτικός Κωνσταντίνος Ζαχαράκης, μοναδικός υποψήφιος όπου 117 εγγεγραμμένοι 

ΔΗΜ.Τ.Ο. Θέρμου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής των νέων οργάνων στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Θέρμου όπου πρόεδρος αναδείχθηκε ο Γιώργος Κοντογιάννης, μοναδικός υποψήφιος της διαδικασίας.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!