Loading...

Πλημμύρισε το γήπεδο μπάσκετ του Μεσολογγίου, έβγαζαν το νερό με σκούπες οι άνθρωποι της ομάδας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, το οποίο πλημμύρισε λόγω βροχής, με τους ανθρώπους της ομάδας να απομακρύνουν το νερό με όποιον τρόπο μπορούσαν.

Το ΔΑΚ Μεσολογγίου μετατράπηκε από γήπεδο μπάσκετ σε κολυμβητήριο σήμερα (26/1) το πρωί, καθώς μία ισχυρή βροχόπτωση ήταν αρκετή για να πλημμυρίσει το γήπεδο, με τους ανθρώπους της ομάδας του Μεσολογγίου να απομακρύνουν το νερό με σκούπες.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο ασίσταντ κόουτς της ομάδας, Ηλίας Μούτσιος, ανεβάζοντας δύο VIDEO, γράφοντας στο πρώτο “Χορτάσαμε από λόγια!! ΔΑΚ Μεσολογγιου κύριοι” και στο δεύτερο ότι “Σαν άνθρωπος του αθλητισμού ντρέπομαι! Διαφήμιση για τη πόλη μας, Ακόμη περιμένουμε το νέο κλειστό της πόλης μας!”

Δείτε τα δύο χαρακτηριστικά VIDEO:

 

 

Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι το μέγεθος της ζημιάς και αν μπορεί να γίνει αγώνας στο γήπεδο άμεσα, αφού σε μερικές ημέρες, στις 30 Ιανουαρίου, το Μεσολόγγι υποδέχεται τον Κολοσσό για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Πηγή: www.sport24.gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!