Loading...

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Μίλτου Ζαμπάρα στο Αγρίνιο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Την Τετάρτη 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μίλτου Ζαμπάρα, ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου, εκφράζοντας τη στήριξή του. «Το γραφείο αυτό δεν θα είναι ένα κλασικό πολιτικό γραφείο, αλλά ένα σημείο αναφοράς, με την πόρτα πάντα ανοιχτή για όλους, ένας χώρος συζήτησης, ένας χώρος που θα μπορείτε να βρείτε τον Μίλτο, να μιλήσετε με το Μίλτο, κυρίως όμως ένας χώρος που ο Μίλτος θα σας ακούει, θα αφουγκράζεται τα προβλήματα των κοινωνικών ομάδων, των πολιτών, της κοινωνίας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Μίλτος Ζαμπάρας.

Το εκλογικό γραφείο λειτουργεί στο 2ο όροφο επί της Δ. Πανοπούλου 1, στη πλατεία Καραπανέικα στο Αγρίνιο.

Η ομιλία του:

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την πολύ μεγάλη και ζεστή συμμετοχή σας. Σήμερα, όλοι μαζί, μια αγκαλιά, φίλοι από τα παλιά, νέοι φίλοι, συνεργάτες, σύντροφοι που πορευτήκαμε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα, όλοι μαζί μια γροθιά θα καταφέρουμε να νικήσουμε για να φέρουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους εμάς, τη νέα γενιά και τη γενιά που έρχεται.

Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για μένα γιατί τα εγκαίνια του γραφείου μου, σηματοδοτούν και επίσημα την έναρξη του αγώνα που θέλω να δώσω για όλο τον κόσμο. Το γραφείο αυτό δεν θα είναι ένα κλασικό πολιτικό γραφείο, αλλά ένα σημείο αναφοράς, με την πόρτα πάντα ανοιχτή για όλους, ένας χώρος συζήτησης, ένας χώρος που θα μπορείτε να βρείτε τον Μίλτο, να μιλήσετε με το Μίλτο, κυρίως όμως ένας χώρος που ο Μίλτος θα σας ακούει, θα αφουγκράζεται τα προβλήματα των κοινωνικών ομάδων, των πολιτών, της κοινωνίας. Θα είναι ένας ζωντανός χώρος που θα έχει οργανική σχέση με την κοινωνία της πόλης και όλο το νομό. Και μέσα από αυτόν εδώ το χώρο αλλά κυρίως έξω με την κοινωνία, θα αγωνιζόμαστε και θα διεκδικούμε, θα προτείνουμε εφαρμόσιμες λύσεις και θα λύνουμε προβλήματα.

Η ζωή είναι ένας αγώνας. Αγώνας επιβίωσης για την καθημερινότητα, αγώνας δημιουργίας, διεκδίκησης. Αγώνας για μια καλύτερη καθημερινότητα, καλύτερη ζωή, καλύτερη κοινωνία. Σε αυτόν τον αγώνα ψάχνεις τρόπο να συμβάλεις να πάνε τα πράγματα μπροστά. Η ενασχόληση με την πολιτική πρέπει να είναι μέρος προσφοράς, ανιδιοτέλειας και ενσυναίσθησης. Να είσαι δίπλα στον κόσμο, να τον αφουγκράζεσαι, να ζεις με τις αγωνίες του. Μόνο τότε μπορείς να είσαι χρήσιμος και μέρος αυτής.

Το να είμαι υποψήφιος με το Συριζα ΠΣ και η τιμή που μου έκανε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, είναι μόνο η αρχή ενός κοινού αγώνα για την αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία μας, η νέα γενιά και η γενιά που ακολουθεί.

Πολλοί ισχυρίζονται πως οι νέοι άνθρωποι αποστρέφονται την πολιτική, δεν ενδιαφέρονται για τα κοινά, δεν αναζητούν συλλογική έκφραση. Ότι βρίσκονται στο δρόμο της αδράνειας, της απάθειας και της μη συμμετοχής, μετατρέποντας την νεολαία σε απλό θεατή των εξελίξεων. Είναι αυτοί που δεν θέλουν την πολιτική και κοινωνική συμμετοχή της νεολαίας, γιατί πολύ απλά ξέρουν ότι μ αυτό τον τρόπο το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας, το υποκείμενο της κοινωνικής εξέλιξης, αφοπλίζεται. Είναι οι δυνάμεις της συντήρησης που θέλουν τη νεολαία στο περιθώριο των εξελίξεων, ακρωτηριάζοντας τη μαχητική αιχμή της κοινωνίας και εξαλείφοντας κάθε πιθανότητα προοδευτικής αλλαγής και αμφισβήτησης.

Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Για να το αλλάξουμε πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πείσουμε τη νέα γενιά να πάει στην κάλπη. Να πάει να ψηφίσει και να μην εκχωρήσει το δικαίωμα αυτό στις μεγαλύτερες ηλικίες και να καθορίζουν αυτοί τις τύχες τους. Πρέπει οι νέοι άνθρωπο να πάνε στην κάλπη και να κρίνουν το αποτέλεσμα. Εμείς λέμε Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥ ΝΕΟΥΣ!

Όμως η νέα γενιά ζητάει ζωή με δικαιώματα, ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Η νέα γενιά ζητάει να μη ζούμε σε μία χώρα του “πάμε και όπου βγει“. Η νέα γενιά πρέπει γυρίσει την πλάτη στο καθεστώς Μητσοτάκη. Η νέα γενιά, θα είναι ο καταλυτικός παράγοντας για την πολιτική αλλαγή στις 21 Μαΐου. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ λοιπόν!

Η κυβέρνηση αυτή τα 4 χρόνια έκανε τα πάντα τέλεια! Άριστοι δεν λένε ότι είναι

-Αρίστευσαν στη διαχείριση της πανδημίας

-Αρίστευσαν στην διαχείριση της ενεργειακής κρίσης

-Αρίστευσαν στην διαχείριση της ακρίβειας

Η μεσαία τάξη που πίστευε οτι ο μητσοτακης θα την βάλει στο σαλόνι και σήμερα ζει με το κουπόνι

-Αρίστευσαν στην δημοκρατία (παρακολουθήσεις, predator, παρακράτος)

-Αρίστευσαν στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος (10 δις απευθείας αναθέσεις

-Αρίστευσαν στην ασφάλεια μας σκοτώνοντας τα παιδιά μας

Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση δε θα κρίνει μόνο την εναλλαγή κομμάτων στην εξουσία, αλλά αν στο τόπο μας θα έχουμε:

αληθινή δημοκρατία ή οικογενειοκρατία.

Κράτος δικαίου ή παρακράτος.

Δικαιοσύνη ή αδικία, παντού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενα κόμμα μαζικό, λαϊκό, νεανικό, σύγχρονο, ριζοσπαστικό, κυρίως όμως ένα κόμμα των μελών του. Με καλύτερη κοινωνική γείωση, με καλύτερο δέσιμο με την κοινωνία. Κάθε ένας από εμάς πρέπει να παλέψει:

-Υπέρ των αδυνάτων

-Υπέρ αυτών που σήμερα δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα

-Υπέρ των νέων που έχουν φύγει στο εξωτερικό και πρέπει να επιστρέψουν

-Υπέρ των νέων που δουλεύουν στα νησιά σε συνθήκες εργασιακής γαλέρας στα κάτεργα των Κυκλάδων

-Υπέρ αυτών που έχουν σοβαρό πρόβλημα υγείας και κλείνουν ραντεβού για να χειρουργηθούν μετά από 4 μήνες

-Υπερ των γιατρών που ανοιβονται με μισθούς  πείνας και δουλεύουν με απλήρωτες υπερωρίες

-Υπέρ των οικογενειών που έχασαν μέλη της οικογένειας τους εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης για τον covid (που δεν έφτιαχναν ΜΕΘ) 

-Υπέρ της κοπέλας που δουλεύει σε σούπερ μάρκετ αλλά δεν μπορεί να δει το παιδί της γιατί δουλεύει σπαστό ωράριο και την καλεί όποτε θέλει το αφεντικό

-Υπέρ των τριαντάρηδων που παλεύουν να φύγουν από το πατρικό

-Υπέρ του νέου αγρότη που θέλει να παράξει

-Υπέρ του νέου που ανοίγει μια επιχείρηση και κάνει όνειρα για μια καλύτερη ζωή

-Υπέρ αυτών των κοινωνικών στρωμάτων που ζουν τον εφιάλτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

-Αυτό ειναι και για αυτά παλεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτά θα παλέψει ένας άνθρωπος που είναι ένας από εσάς.

Όπου και να πηγαίνουμε σε αυτήν την προεκλογική περίοδο μας λένε «κάντε κάτι για τον τόπο μας» Αυτό το ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ακούγεται απ άκρη σε άκρη σε όλο το Νομό. Από τη Βόνιτσα μέχρι τη Ναύπακτο και από το Βάλτο μέχρι το Νιχώρι.

Είναι δύσκολο σπορ η πολιτική, το κατάλαβα από την αρχή, αλλά αντί να με απογοητεύσει και να με κάνει να τα παρατήσω με την πρώτη δυσκολία, εμένα με πείσμωσε για να συνεχίσω και να δικαιώσω τους λίγους που με πίστεψαν από την αρχή, αλλά και να κερδίσω ακόμα περισσότερους. Δεν είναι μια πρόκληση, ούτε ματαιοδοξία, είναι ανάγκη για μένα, ανάγκη προσφοράς να αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο μου.

ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…

Βγαίνουμε στην κοινωνία, ενημερώνουμε τους πολίτες, γινόμαστε κοινωνοί των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, μεταλαμπαδεύουμε την ΕΛΠΙΔΑ…!!!

Στις πλατείες, στα καφενεία, τις γειτονιές και τα πάρκα, στους χώρους εργασίας και τους χώρους αναψυχής ,στα χωριά και τις πόλεις…. ΠΑΝΤΟΥ..!!!!

Δίνουμε όραμα στους νέους, παλέουμε να βγει η κοινωνία στο προσκήνιο και να  οδηγήσουμε τους πολίτες στην κάλπη για την μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Θέλω να προχωρήσουμε μαζί ΔΥΝΑΤΑ,  με αισιοδοξία για καλύτερες μέρες και πρόοδο για τον τόπο μας.

Πάμε με φόρα!
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!