Loading...

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντά τους πολίτες του Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

H επικεφαλής του κινήματος Πλεύση Ελευθερίας καθώς και εκπρόσωποί του, έδωσαν το παρών στις Γιορτές Εξόδου 2018 και θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους πολίτες του Μεσολογγίου.

Το Σάββατο 31/3/2018, το απόγευμα, αντιπροσωπεία της Πλεύσης Ελευθερίας αποτελούμενη από την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον υπεύθυνο στρατηγικής και επικοινωνίας Διαμαντή Καραναστάση, τον Αλέξανδρο Καζάκο και το Μηνά Μπισμπίκη, παρευρέθηκαν στο Μεσολόγγι όπου παρακολούθησαν την πομπή προς τον Κήπο των Ηρώων και την αναπαράσταση της ανατίναξης, τιμώντας την επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου.

Την Κυριακή 1/4/2018 στις 18.00 η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα βρίσκεται στο Κοχλίας Coffee Gallery όπου θα συνομιλήσει με τους πολίτες του Μεσολογγίου για τα θέματα της επικαιρότητας.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!