Loading...

Αναμνηστική Σφραγίδα και Ειδικές Συλλεκτικές εκδόσεις ΕΛΤΑ για τις Γιορτές Εξόδου 2018


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τιμούν την επέτειο της εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου 2018, και κυκλοφορούν Ειδικές Συλλεκτικές Εκδόσεις με τίτλο «Μεσολογγίτες Πρωθυπουργοί της Ελλάδος».

Οι Συλλεκτικές εκδόσεις είναι αφιερωμένες στους Πρωθυπουργούς Σπυρίδωνα Ι. Τρικούπη, Ζηνόβιο Ι. Βάλβη, Δημήτριο Ι. Βάλβη, Επαμεινώνδα Δ. Δεληγεώργη και Χαρίλαο Σ. Τρικούπη, κυκλοφορούν την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 ενώ παράλληλα, Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα θα λειτουργήσει στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Μεσολογγίου την ίδια μέρα, από ώρα 08:30 έως 14:30 και από 17:00 έως 21:00.

Οι συλλεκτικές εκδόσεις περιλαμβάνουν:

1. Ειδικό Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου

Τοποθετημένο μέσα σε καλαίσθητο εικονογραφημένο φόλντερ, το Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου με αποτυπωμένη σε χρυσοτυπία την Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα, περιλαμβάνει 5 γραμματόσημα το κάθε ένα με το πρόσωπο των πέντε Μεσολογγιτών Πρωθυπουργών της Ελλάδος. Κυκλοφορούν τρακόσια (300) τεμάχια προς επτά ευρώ (7,00 €) έκαστο.

2. Μεμονωμένα Προσωπικά Γραμματόσημα

Μεμονωμένα γραμματόσημα για την ταχυδρόμηση επιστολών εσωτερικού συνοδευόμενα από τη βινιέτα τους, στην οποία θα απεικονίζονται οι πέντε Μεσολογγίτες Πρωθυπουργοί της Ελλάδος. Διατίθενται προς 0,72€ το τεμάχιο.

3. Ειδικοί Αναμνηστικοί Φάκελοι με μετάλλιο

Πρόκειται για Ειδικούς Αναμνηστικούς Φακέλους με εικονογράφηση που έχουν επικολλημένο το γραμματόσημο με τους πέντε Μεσολογγίτες Πρωθυπουργούς της Ελλάδος, και ένθετο συλλεκτικό μετάλλιο που εκδόθηκε από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και κατασκευάστηκε από το Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος.
Είναι σφραγισμένοι με την Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα.
Κυκλοφορούν δυο χιλιάδες (2.000) τεμάχια προς οκτώ ευρώ (8,00 €) έκαστος

4. Σετ πέντε (5) Ειδικών Αναμνηστικών Φακέλων

Πρόκειται για ένα σετ πέντε (5) Ειδικών Αναμνηστικών Φακέλων έναν για κάθε Μεσσολογγίτη Πρωθυπουργό της Ελλάδος, με σχετική παράσταση, σφραγισμένοι με την Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα. Κυκλοφορούν τρακόσια πενήντα (350) σετ προς δεκαπέντε ευρώ (15,00 €) έκαστο.

5. Ειδικό Συλλεκτικό Λεύκωμα Πολυτελείας

Πρόκειται για Ειδικό Πολυσέλιδο Συλλεκτικό Λεύκωμα Πολυτελείας, στο οποίο περιλαμβάνονται το Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου με αποτυπωμένη χρυσοτυπία την Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα καθώς και οι πέντε (5) Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι σφραγισμένοι με την Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα. Τα κείμενα του Λευκώματος είναι γραμμένα σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά).
Κυκλοφορούν εκατόν πενήντα (150) τεμάχια προς εξήντα ευρώ (60,00 €) έκαστο.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!