Loading...

Εξώδικο με φόντο δικαστική διαμάχη από την ΔΕΥΑΜ προς το Νοσοκομείο Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στον «πυρετό» της είσπραξης των οφειλών βρίσκεται η ΔΕΥΑΜ που δεν δίστασε να στείλει εξώδικo ακόμη και στο νοσοκομείο Μεσολογγίου!

Ένα μεγάλο «σαφάρι» για να εισπράξει τα τεράστια φέσια «τρέχει» η ΔΕΥΑΜ που αρχικά προειδοποίησε τους μεγαλοοφειλέτες για ένταξή τους στο προνομιακό καθεστώς της ρύθμισης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν εξώδικα για την άμεση εξόφληση.

Σύμφωνα με στοιχεία, πρόκειται για οφειλές ύψους 881.518 ευρώ τα αποία απαιτεί άμεσα η ΔΕΥΑΜ από 155 οφειλέτες από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα που ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ και φτάνουν έως 10.000 ευρώ!

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της επιχείρησης και δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, εξέφρασε την πρόθεσή του να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις οφειλές, ενώ τονίζει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις της επιχείρησης για την είσπραξη των οφειλών, δεδομένου ότι η παροχή νερού είναι ανταποδοτική και η ΔΕΥΑΜ βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Στο «μαύρη λίστα» της ΔΕΥΑΜ βρίσκεται και το Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου υπάλληλοι και διοικούντες έμειναν άναυδοι αντικρίζοντας το εξώδικο της ΔΕΥΑΜ που έχει πρόθεση να διεκδικήσει τα οφειλόμενα ακολουθώντας τη δικαστική οδό.

 

Μάλιστα, με σκωπτικό ύφος αντιμετώπισε το… χριστουγεννιάτικο δώρο της ΔΕΥΑΜ ο Αν. Διοικητής Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας, Πάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως «μια ιδιαίτερα ευχάριστη “έκπληξη” από πλευράς του Δημάρχου κ. Καραπάνου, με την ιδιότητα του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ, είχαμε αυτές τις ημέρες ως διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου».

Αναλυτικά η αντίδραση από την διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου:

Πάνος Παπαδόπουλος «Ο κ. Καραπάνος στην κρίση της τοπικής κοινωνίας»

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη “έκπληξη” από πλευράς του Δημάρχου κ. Καραπάνου, με την ιδιότητα του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ, είχαμε αυτές τις ημέρες ως διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα: Επιδόθηκε στις 21-12-2017 προς το Νοσοκομείο, εντός πέντε (5) ημερών να διευθετήσουμε – ρυθμίσουμε ή εξοφλήσουμε ολοσχερώς την οφειλή του Νοσοκομείου προς τη ΔΕΥΑΜ που “τρέχει” πίσω τουλάχιστον μία εικοσαετία, παρότι ήδη η ΔΕΥΑΜ έλαβε χρήματα έναντι της οφειλής.

Το γεγονός είναι πρωτοφανές στα χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Δήμος να απαιτεί εκβιαστικά ή δικαστικά την εξόφληση παλαιών “αμαρτιών” των διοικήσεων του Νοσοκομείου και της ΔΕΥΑΜ.

Προφανώς ο κ. Καραπάνος εκφράζει για μια ακόμα φορά την εμπάθειά του προς το πρόσωπό μου και εμπλέκει το κορυφαίο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής στην προσπάθειά του αυτή. Ομολογώ ότι η αντίδρασή του ήταν προβλέψιμη καθότι καθημερινά βιώνει το “μαρτύριο” της συνεχούς αναβάθμισης του Νοσοκομείου – για την οποία σφόδρα ενοχλείται – αφ’ ενός και αφ’ ετέρου της δικής του κατρακύλας στα δημοτικά πράγματα.

Τον διαβεβαιώ λοιπόν ότι σε κάθε περίπτωση το όλο πρόβλημα θα αντιμετωπισθεί, όχι όπως αυτός θέλει και επιθυμεί.

Παραδίδουμε στη δημόσια κριτική την πράξη αυτή του κ. Καραπάνου, αλλά επειδή κάποιοι συμβουλάτορες επιθυμούν “μετωπική” σε βάρος των δημοτών και της δημόσιας υγείας, κάνουμε παραπομπή στο εξής απόφθεγμα: «Έδωσαν δικαίωμα λόγου σε λόχους ηλιθίων, οι οποίοι προηγούμενα δεν μιλούσαν παρά σε μπαρ έπειτα από ένα ποτήρι κρασί. Τότε δεν έκαναν κακό στους υπόλοιπους. Εκεί κάποιος τους έκοβε την κουβέντα, ενώ τώρα έχουν το ίδιο δικαίωμα να μιλούν όσο και ένα βραβείο Νόμπελ…».

ΥΓ1:

  • Αγωγή κατά του πρώην Δημάρχου Π. Κατσούλη 800.000 ευρώ.
  • Αγωγή κατά του διακεκριμένου ιατρού της πόλης και του Νοσοκομείου κ. Β. Μπρούμα 300.000 ευρώ.
  • Αγωγή κατά του κ. Θόδωρου Μπότα, προέδρου του συλλόγου αλιέων Αιτωλικού 150.000 ευρώ.
  • Αναμενόμενη αγωγή προς το πρόσωπό μου.
    Κάνε και μια αγωγή στο Άγιο Δισκοπότηρο!

ΥΓ2: Σας συνιστώ να περάσετε για «καλή χρονιά» από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και να δημοσιοποιήσετε τις προθέσεις σας σε ευαίσθητα τμήματα όπως τα μαγειρεία, τα χειρουργεία, τα επείγοντα περιστατικά, το λεβητοστάσιο θέρμανσης, με την απειλή διακοπής του νερού στο Νοσοκομείο…

ΥΓ3: Ο δρόμος που επιλέξατε είναι ολισθηρός και αδιέξοδος. Οι κάθε είδους διαφορετικές απόψεις δεν φιμώνονται ούτε φυλακίζονται με εκφοβισμό, μηνύσεις και αγωγές. Καταλάβετέ το επιτέλους.
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!