Loading...

Πανικός για την ταινία «Έξοδος 1826» – Συνεχείς προβολές μετά το Πάσχα


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου λόγω της αυξημένης δημοτικότητας της ταινίας «Έξοδος 1826».

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την προβολή της Τρίτης 4 Απριλίου 2017 της ταινίας «Έξοδος 1826» του Βασίλη Τσικάρα, το Πνευματικό Κέντρο Μεσολογγίου έχει προβεί σε παροχή καρτών προτεραιότητας λόγω της αυξημένης δημοτικότητας της ταινίας.

Σαν Κινηματογραφική Λέσχη, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους/ες όσους/ες είναι αδύνατον να παρεβρεθούν ή λόγω της πολυκοσμίας δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν μία θέση για τις 4 Απριλίου, πως αμέσως μετά το Πάσχα και μέσα στον Απρίλιο, η ταινία θα επαναπροβληθεί για συνεχόμενες μέρες στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η Κινηματογραφική Λέσχη θα σας ενημερώσει σύντομα για τις ακριβείς ημερομηνίες προβολής.

Θυμηθείτε παλιότερο αφιέρωμα του iAitoloakarnania.gr στην ταινία «Έξοδος 1826»

Μια ταινία για την Έξοδο του Μεσολογγίου




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!