Loading...

Σάλπισμα νίκης από τον Κώστα Λύρο στη προεκλογική συγκέντρωση στο Νεοχώρι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Προμήνυμα μεγάλης νίκης της «Δημιουργικής Ανατροπής» στις εκλογές της Κυριακής αποτελεί η προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε χθες, 20/5/2019, στο Νεοχώρι του Δ.Δ. Οινιαδών ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Λύρος.

Μέσα σε πλήθος κόσμου, που είχε πάθος και παλμό, παρουσία υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού του για την επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση της περιοχής.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Κώστας Λύρος είπε: «Όλοι μαζί στέλνουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Είναι το μήνυμα, που έρχεται να υπηρετήσει η νέα δημοτική κίνηση. Την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Να κρατήσουμε αλώβητες τις αξίες και τα ιδανικά μας. Να ενώσουμε την κοινωνία. Την αισιοδοξία ότι όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε πράξη.
Θέλουμε κοντά μας όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.
Πιστεύουμε και θα επιδιώξουμε τη συνεργασία όλων των έντιμων και ικανών ανθρώπων στη διοίκηση του Δήμου».

Άσκησε σκληρή κριτική στα «έργα» και στα «λόγια» της απερχόμενης δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα στο όψιμο ενδιαφέρον της να παρουσιάσει έργο, μετά από 5 χρόνια αδιαφορίας, χωρίς κανένα σεβασμό στον άνθρωπο και στο δημοτικό χρήμα. Συμπεριφορές απαξιωτικές για τις οποίες θα κληθεί να λογοδοτήσει και πρώτα απ’ όλα να λογοδοτήσει την ερχόμενη Κυριακή. Και κατέληξε ότι η εικόνα και οι συμπεριφορές του απερχόμενου δημάρχου δεν μας τιμούν και δεν αξίζουν στον τόπο μας.

Παρουσίασε το πρόγραμμά του για την περιοχή, αναφέροντας: «Ζούμε σε μια περιοχή που έχει τόσο πλούτο και έχει εγκαταλειφθεί. Παρά των πακτωλό χρημάτων από την Πολιτεία τα τελευταία χρόνια ο τόπος δεν έλυσε τα προβλήματά του. Προτεραιότητα μας είναι τα καθημερινά προβλήματα, η συντήρηση του αγροτικού δικτύου, η αντιμετώπιση των κρουσμάτων παραβατικότητας που ρημάζουν τις περιουσίες των δημοτών. Στεκόμαστε δίπλα στους αγρότες και θα στηρίξουμε τα προϊόντα τους. Με κατάλληλες δράσεις και πρωτοβουλίες θα φέρουμε ανάπτυξη στον τόπο. Θα προχωρήσουμε στον χαρακτηρισμό χρήσεων γης και τον ορισμό της κοίτης του ποταμού. Προστατεύουμε το φυσικό περιβάλλον και αναδεικνύουμε τη πολιτιστική μας
κληρονομιά».

Στο τέλος , ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λύρος, ζήτησε από όλους να πάνε
την Κυριακή να ψηφίσουν λέγοντας: «Δεν έχουμε περιθώριο να κάνουμε άλλα
λάθη. Πρέπει την ερχόμενη Κυριακή δώσουμε τη νίκη στη Δημιουργική
Ανατροπή. Για το καλό του τόπου και των παιδιών μας».

Από το γραφείο του συνδυασμού “Δημιουργική Ανατροπή”





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!