Loading...

Αντωνία Τουρλίδα: «Αποχαιρετούμε την στασιμότητα και κάνουμε την αλλαγή»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα Μπροστά», κα. Αντωνία Τουρλίδα, μας παρουσιάζεται και μας εξηγεί γιατί επίλεξε τον Κώστα Σπηλιόπουλο για να κάνει πράξη όσα έχει οραματιστεί για τον τόπο.

Η δύσκολη συγκυρία στην οποία περιήλθε η χώρα και ειδικότερα η ευαίσθητη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, επιβάλλει τη συστράτευση όλων μας, χωρίς κομματικές ταυτότητες, χωρίς πολιτικούς δογματισμούς και ιδεολογικές αγκυλώσεις, με τους καλύτερους και μόνο πατριωτικά και κοινωνικά σκεπτόμενους, που δεν θα εξυπηρετήσουν ούτε προσωπικές στρατηγικές, αλλά ούτε στενές κομματικές εντολές, αλλά ούτε και με την υποψηφιότητα τους θα θέσουν τις βάσεις για μετέπειτα πολιτικές μεταλλάξεις.

Συμμετέχω και ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω με τις γνώσεις μου, καθώς και με αυξημένο το αίσθημα της προσφοράς που με διακατέχει, στην διαμόρφωση καλύτερων, συνθηκών για την κοινωνία μας, για μια ευνομούμενη κοινωνία, μια κοινωνία όπου όλοι και ειδικότερα οι αδύναμοι θα μπορούν να αισθάνονται ισότιμα μέλη και όχι παρίες ή επαίτες, όπως προσπαθούν να επιβάλουν οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Ειδικότερα η Δυτική Ελλάδα χρήζει πνευματική, πολιτιστική και οικονομική παραγωγική ανάπτυξη σε τομείς που μπορούμε να επεξεργαστούμε και που πάντα είχαμε προνομιακη σχέση.

Η παράταξη του Κώστα Σπηλιόπουλου είναι ένα σοβαρό πεδίο διεκδίκησης, παρεμβάσεων και λύσεων, σε όλους τους τομείς που αγγίζουν τη ζωή των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας.

 

Είμαι βέβαιη ότι η συνεργασία μου με τον Κώστα Σπηλιόπουλο, έναν άνθρωπο που έδειξε ότι είναι έτοιμος να συγκρουστεί και δεν υποχώρησε στις πιέσεις, ούτε λογάριασε το ατομικό πολιτικό κόστος, θα είναι η καλύτερη ευκαιρία στη μάχη για την αξιοπρέπεια, που θα πρέπει σαν πολίτες να κερδίσουμε.

Με αέρα αισιοδοξίας και κατεύθυνση την πρόοδο, ατενίζουμε με νέες προοπτικές το «αύριο»! Σε μια εποχή που ο κόσμος είναι απογοητευμένος η λύση βρίσκεται στην αλλαγή! Αποχαιρετούμε την στασιμότητα και την όποια παθογένεια του χθες και προχωράμε με οραματική διάθεση για να προοδεύσουμε! Κοιτάζουμε ευθέως και με θάρρος μπροστά!

Σύντομο Βιογραφικό

Η Αντωνία Τουρλίδα γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1979 και κατάγεται από το Δημοτικό διαμέρισμα Πετρώνας του Δήμου Αμφιλοχίας. Το 1989 εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στο Αγρίνιο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Από τα εφηβικά της χρόνια συμμετείχε ως εκπρόσωπος νεολαίας, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και γραμματέας σε τοπικούς αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Η ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τον τόπο της ανιδιοτελώς,την οδήγησε στην συμμετοχή της το 2006 στις εκλογικές αναμετρήσεις της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών χώρων και σχεδιασμού αντικειμένων, ενώ ολοκλήρωσε επιτυχώς έναν κύκλο σεμιναρίων σε τομείς όπως ψυχολογία, δημοσιογραφία μάρκετινγκ και επικοινωνία.

Έχει πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα των πωλήσεων και της προώθησης προϊόντων, σε θέσεις υπεύθυνης Δημοσίων σχέσεων, προϊσταμένης και γραμματέως σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρίες, αλλά και ως ελεύθερη επαγγελματίας η ίδια.

Ασχολείται με την διακόσμηση και διαμόρφωση χώρων, καθώς και με την οργάνωση εκδηλώσεων και χώρων εστίασης και μαζικής εστίασης.

Fb Page: Αντωνία Τουρλίδα – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!