Loading...

Έπεσαν υπογραφές για το «λίφτινγκ» στο γήπεδο της Βόνιτσας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Πλήρης επιβεβαίωση του iAitoloakarnania.gr που είχε δημοσιεύσει την πρόθεση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργου Βασιλειάδη, να ανάβει «πράσινο» στην αναβάθμιση του γηπέδου στη Βόνιτσα.

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Βόνιτσας, την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας, Γιώργο Αποστολάκη, και παρουσία των Βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Τριανταφύλλου και Γιώργου Βαρεμένου.

Όπως είχε αποκαλύψει την προηγούμενη εβδομάδα το iAitoloakarnania.gr, ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης είχε διαβεβαιώσει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταύρο Καραγκούνη, σε συνάντησή τους στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ότι θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις στο νομό με την αρχή να γίνεται από την αναβάθμιση του γηπέδου στη Βόνιτσα.

Την ικανοποίησή του προς τον Υφυπουργό για την πρόσφατη εξέλιξη εξέφρασε δημόσια ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας ο οποίος άφησε αιχμές τονίζοντας τα εξής: «Υπουργέ για μια ακόμη φορά σε ευχαριστώ πολύ όσο εγώ προσωπικά όσο και οι δημότες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Τώρα μένει μόνο η ολοκλήρωση όχι γήπεδο Βόνιτσας, δηλαδή ταρτάν, φωτισμός, περίφραξη για να ολοκληρωθεί το στάδιο. Απέδειξες ότι ενδιαφέρεσαι για τα προβλήματα του τόπου και της Περιφέρειας και γνωρίζεις το αντικείμενό. Όχι σαν μερικούς άλλους προηγούμενους που υπέγραφαν χρηματοδότηση = κουρελόχαρτα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνεις στην ζωή σου».





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!