Loading...

Παρουσίαση βιβλίων τριών εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τρία ιδιαίτερα βιβλία θα παρουσιαστούν στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίων, συγγραφείς των οποίων είναι Εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσης.

Τα βιβλία που θα παρουσιαστούν είναι:

  • «Δύσβατα Μονοπάτια» του Νίκου Βέντζη, Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής που υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρού. Το βιβλίο είναι ταξιδιωτικό οδοιπορικό στην Ιστορία της Ηπείρου και της Ευρυτανίας και γι’ αυτό θα μιλήσει ο Συγγραφέας Σταύρος Σταυρίδης.
  • «Ο Δρόμος για την Κόλαση» της Κατερίνας Θεοδώρου, Δασκάλας που υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο Αστακού. Το βιβλίο είναι μυθιστόρημα μυστηρίου με πολλές αποκαλύψεις και ανατροπές και γι’ αυτό θα μιλήσει η Φιλόλογος-Συγγραφέας Ευσταθία Γαλάνη.
  • «Τα Δημοτικά σχολικά κτήρια του Νομού Αιτωλοακαρνανίας», του Θεόδωρου Τσιλίκα, Δασκάλου και Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας. Το βιβλίο είναι ενδελεχής μελέτη και καταγραφή των Σχολικών Διδακτηρίων των Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας διαχρονικά. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Αρχιτέκτονας Ευστάθιος Τσούκαλος.

Την εκδήλωση συντονίζει η κ. Μαρία Κουρκούνη.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!