Loading...

Ο Λύρος άφησε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου την Μέμη Γούργαρη – Άμεση παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου και μέντοράς της – όπως τον αποκάλεσε πρόσφατα η ίδια – επίλεξε την έδρα των Οινιάδων με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Δημοτικού Συμβουλίου η αντιδήμαρχος Μέμη Γούργαρη – Η επιλογή αυτή προκάλεσε την απόφαση παραίτησης από κάθε αξίωμα και την ανεξαρτητοποίησή της από τον συνδυασμό.

Μια… ανατρεπτική απόφαση πήρε ο κ. Κώστας Λύρος ο οποίος επίλεξε να κρατήσει ο ίδιος την έδρα της Δ.Ε. Οινιάδων με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Δημοτικού Συμβουλίου η Αντιδήμαρχος κα. Μέμη Γούργαρη. Η απόφαση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την οργή της κας Γούργαρη η οποία με επιστολή παραίτησης (ως 1η πράξη) γνωστοποίησε ότι παραιτείται από κάθε αξίωμα του Δήμου καθώς και ανεξαρτητοποιείται από τον συνδυασμό παραμένοντας Δημοτική Σύμβουλος ως το τέλος του έτους.

Η επιστολή παραίτησης:




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!