Loading...

Χαρίλαος Τρικούπης-Ολυμπιακός 83-72: Ιστορική νίκη στο ΔΑΚ Μεσολογγίου!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια ευρεία και ιστορική νίκη στο κατάμεστο ΔΑΚ Μεσολογγίου πέτυχε ο Χαρίλαος Τρικούπης με 83-72 απέναντι στον Ολυμπιακό Β για την 2η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ ανδρών.

Στην πρώτη του ήττα στην Α2 υποχρέωσε την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού ο Χαρίλαος Τρικούπης. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, που είναι από τα φαβορί για την άνοδο, επικράτησε εύκολα με 83-72 στο Μεσολόγγι για την δεύτερη αγωνιστική κάνοντας το 2/2.

Η διαφορά για τους γηπεδούχους ξεπέρασε τους είκοσι πόντους στην τελευταία περίοδο (81-59), αλλά στο φινάλε οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους κατάφεραν να την μαζέψουν.

Για τον Χαρίλαο Τρικούπη κορυφαίος ήταν ο Στάθης Παπαδιονυσίου με 26 πόντους και τον ακολούθησε ο Αλέξανδρος Ράπτης με 14 πόντους.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος με 18 πόντους, ενώ καλός ήταν και ο Βασίλης Χρηστίδης με 15.

Τα δεκάλεπτα: 15-9, 37-29, 55-39, 83-72

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα στο ακόλουθο βίντεο:





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!