Loading...

«Βούλιαξε» από κόσμο η Άνω Χώρα Ναυπακτίας στην γιορτή Τσίπουρου και Κάστανου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος για την ξακουστή γιορτή Τσίπουρου και κάστανου στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας με τριάντα λεωφορεία και αμέτρητα αυτοκίνητα να μεταφέρουν εκατοντάδες κόσμου την μεγάλη αυτή τοπική γιορτή.

Μια εκδήλωση από το σύλλογο Άνω Χώρα και τον Δήμο Ναυπακτίας έγινε και φέτος πόλος έλξης από επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας , οι αντιδήμαρχοι κ. Τσουκαλάς , κ. Κοτρωνιάς, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σταυρόπουλος , ο πρόεδρος εν Πάτραις Ναυπακτίας κ. Σιτίστας , o αντιπρόεδρος της ΟΣΥΝ κ. Καλαβρουζιώτης ,ο πρόεδρος Άνω Χώρας κ. Ρέππας κ.α.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο χορευτικός όμιλος ΝΑΧΟΦΕΠ με χοροδιδάσκαλο τον Γιάννη Βαφειάδη και το γλέντι κράτησε μέχρι το απόγευμα με την ορχήστρα του Αποστόλη Ζορμπά.

Πηγή: www.nafpaktianews.gr




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!