Loading...

Μήνυμα νίκης από την κατάμεστη κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου έστειλε ο Κώστας Λύρος πριν τον β΄γύρο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Πολλές εκατοντάδες δημότες απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου έδωσαν το παρών σε μια συγκέντρωση που παλλόταν από πάθος, αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη ενόψει του επαναληπτικού γύρου στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ο Κώστας Λύρος εμφανώς συγκινημένος από την αποδοχή του κόσμου διαβεβαίωσε με τον γνωστό και αληθινό του τρόπο: «Τα τελευταία δημιουργικά χρόνια της ζωής μου τα αφιερώνω σε εσάς» για να σειστεί η πλατεία από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες.

Η ομιλία περιείχε σε όλα τα πεπραγμένα (μεγάλα έργα, νοικοκύρεμα, επαναλειτουργία Στρατοπέδου, επίλυση πολλών θεμάτων της καθημερινότητας και ένα αίτημα από τον Κώστα Λύρο: Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε για να συνεχίσω με σκληρή δουλειά, εντιμότητα και ταπεινότητα να υπηρετώ τις αξίες και τα οράματά μας», ανέφερε.

Ο κ. Λύρος ξεκαθάρισε ότι διεξήχθη από τον συνδυασμό του ένας προεκλογικός αγώνας ήθους και πολιτικού πολιτισμού εν αντιθέσει με τις χυδαιότητες, τις προσβλητικές συμπεριφορές που εκπορεύονταν από συγκεκριμένα κέντρα και το bullying του διαδικτύου. «Φτάνει πια με το διαδικτυακό κουτσομπολιό». Επιτέλους σεβασμός στον άνθρωπο», απαίτησε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον πολιτικό του αντίπαλο αφού προηγουμένως τόνισε ότι το χαρακτηριστικό για τα αξιώματα σύμφωνα με τον Αριστοτέλη είναι το ήθος με πολιτική αρετή, η ικανότητα για έργα και η ειλικρινής αγάπη για τον τόπο. ς μην ξεχνάμε τη σημασία που έχει να εμπιστευτείς ένα πρόσωπο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ, τόνισε. «Έχουμε έναν υποψήφιο που τι έκανε στη μικρή του πολιτική διαδρομή. Επεδίωκε την εξουσία, τις θέσεις, το βόλεμα. Άλλαζε απόψεις και παρατάξεις σαν τα πουκάμισα.

Μέσα σε ένα πολύ σύντομο διάστημα δεν κατάφερε να συνεργαστεί με δύο Δημάρχους. Τώρα ,με τον μανδύα του νέου, αλλά με παλιές συνταγές θέλει να διοικήσει τον δήμο. Με την ευκολία του προεκλογικού λόγου που δεν θα κληθεί να υπηρετήσει, καταφεύγει σε ανυπόστατες καταγγελίες για να δημιουργεί εντυπώσεις.

Επιδιώκει την πόλωση, Επιδιώκει το διχασμό των πολιτών. Χρησιμοποιεί την τακτική «πες- πες κάτι θα μείνει», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε ακόμη πιο δηκτικά: “ΑΥΤΑ ΕΜΑΘΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ. Το χέρι στο μέλι φίλοι μου! Αλλά να θέλουνε και την κουτάλα; Ε, δεν θα τους αφήσουμε! Δεν θα τους αφήσετε! Δεν θα τους περάσει!”, ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση δεχόμενος την σαφή επιδοκιμασία του πλήθους των παραβρισκόμενων.

Η ομιλία έκλεισε με την προτροπή να σταλεί το μήνυμα της νίκης παντού.

«Το μήνυμα της αισιοδοξίας και της σταθερότητας για την επόμενη πενταετία. Το μήνυμα της ενότητας και της προκοπής. Της ανάπτυξης και της ευημερίας όλων των πολιτών.

Προχωράμε ενωμένοι και συνεχίζουμε με δυναμισμό να χτίσουμε ένα δήμο αξιόπιστο και δυνατό.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα που ξεκινήσαμε για να φέρουμε την άνοιξη στον τόπο μας.

Πάμε μαζί για να μεγαλώσουμε τη δύναμή μας», ήταν τα τελευταία του λόγια πριν περιστοιχισθεί από τους συνεργάτες του και εκτός κειμένου διαβεβαιώσει ότι το μόνο που θέλει είναι να συνεχίσει να εργάζεται με ήθος και ανιδιοτέλεια για τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο δήμο.

 
Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!