Loading...

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Αγρινιώτης Απόστολος Παπαστάμος με παγκόσμιο ρεκόρ!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με μια ασύλληπτη κούρσα ο 18χρονος αθλητής αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων στα 400μ μικτή ατομική στη Βουδαπέστη, κάνοντας Παγκόσμιο ρεκόρ, κι αποδεικνύοντας ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτό το αγώνισμα.

Ανεπανάληπτος ήταν ο αθλητής του ΝΟ Χανίων, Απόστολος Παπαστάμος, με καταγωγή από το Αγρίνιο, καθώς το Σάββατο (24/8) αναδείχθηκε στη Βουδαπέστη Παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων στα 400μ μικτή ατομική, κάνοντας μάλιστα Παγκόσμιο ρεκόρ.

Έσπασε όλα τα κοντέρ με επίδοση 4:11.93. κι απέδειξε ότι είναι αδιαμφισβήτητα ανίκητος στη μικτή ατομική και είναι έτοιμος να μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές. Την πρώτη τριάδα πίσω από τον Απόστολο Παπαστάμο συμπλήρωσε ο Ρώσος Ίλια Μπορόντιν (2ος) με 4:12.95 και ο Γάλλος Λεόν Μαρσάντ (3ος) με 4:16.37. Δείτε στο παρακάτω video τη μεγάλη κούρσα του:

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής παραδέχθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τη μεγάλη επιτυχία του.

“Ακόμα έχω μεγάλη ένταση και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχω πετύχει και πιστεύω θα μου πάρει κάποιες ώρες να το καταλάβω. Πριν την κούρσα ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που είχαμε δουλέψει όλο αυτό τον καιρό στις προπονήσεις και δικαιούμασταν αυτή τη νίκη. Πλέον, έχουμε λίγες ημέρες ξεκούρασης και μετά θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι πολύ πιο δύσκολη”.

Δείτε τη στιγμή της απονομής του Έλληνα αθλητή, καθώς ανεβαίνει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και ψάλλει τον ελληνικό εθνικό ύμνο:





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!