Loading...

Οι Ναυπάκτιοι των Αθηνών αντάμωσαν σε οικογενειακό κλίμα στον Άγιο Ελευθέριο Αχαρνών


Μοιραστείτε το άρθρο...

Την Κυριακή, 28 Μαίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος λειτούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών, ύστερα από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας και της Αδελφότητος Ναυπακτίων Αττικής και με την άδεια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Στην θεία Λειτουργία έγινε και αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών των Συλλόγων και των Προέδρων, κ. Θεοδώρου Παπαδοπούλου και κ. Κωνσταντίνου Βουτσινά, αντιστοίχως.

Ο Σεβασμιώτατος συλλειτούργησε με τους Ιερείς του Ιερού Ναού, π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, π. Γεώργιο Καλπούζο και άλλους Ιερείς καθώς και δύο Διακόνους.

Κατά την Απόλυση ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Προέδρους και τα μέλη των Συλλόγων της Ναυπακτίας για την διοργάνωση της λειτουργικής αυτής συνάντησης, κατά την οποία δόθηκε η δυνατότητα ευχαριστιακής κοινωνίας μεταξύ τους. Επίσης, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο οποίος με χαρά έδωσε την άδεια και την ευλογία να γίνη αυτή η θεία Λειτουργία, και μάλιστα μετέφερε τις ευχές του σε όλους τους Ναυπακτίους, διότι συνδεόταν στενά με τους κατά καιρούς Μητροπολίτας της Ναυπάκτου, καθώς επίσης ευχαρίστησε τον Προιστάμενο του Ιερού Ναού π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, π. Γεώργιο Καλπούζο, τους άλλους Ιερείς και Διακόνους και τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους του Ναού, και ευχήθηκε να έχουν υγεία κατ’ άμφω.

Μετά την θεία Λειτουργία το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού δεξιώθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και τους Ναυπακτίους, και στην συνάντηση συζήτησαν διάφορα θέματα που έχουν σχέση με την Ναύπακτο. Τον Σεβασμιώτατο προσεφώνησαν ο Πρόεδρος της ΟΣΥΝ, ο Πρόεδρος της Αδελφότητος Ναυπακτίων Αττικής «ο Έπακτος», και ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους.

Παρόντες ήταν, εκτός από τους πραναφερθέντες Προέδρους ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Αθανάσιος Παπαθανάσης, η κ. Ολυμπία Αναστασοπούλου, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, ο κ. Νικόλαος Νούλας, καθηγητής, Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών, η κ. Ζέφη Δημαδάμα, ο κ. Διονύσιος Πελέκης, Δικηγόρος, ο κ. Χαράλαμπος Χαραλαμπόπουλος, ο κ. Ανδρέας Κωνσταντόπουλος και πολλοί άλλοι.

Η όλη εκδήλωση ήταν εξαιρετική, και όλοι διατύπωσαν την πρόταση να επαναλαμβάνεται αυτή, γιατί έτσι δίνεται η δυνατότητα στον Σεβασμιώτατο και τους Ναυπακτίους να συναντώνται και να διατρανώνουν την επικοινωνία τους.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!