Loading...

«Λαοθάλασσα» στο 32ο Αντάμωμα Βαλτινών στην Ηλιούπολη


Μοιραστείτε το άρθρο...

Περισσότερα από 2.000 άτομα από την Αμφιλοχία, τον Βάλτο και ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία αντάμωσαν σε ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που κράτησε έως αργά το βράδυ της Κυριακής (28/5).

Για μια ακόμη χρονιά το Αντάμωμα Βαλτινών της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου στέφθηκε με τεράστια επιτυχία με χιλιάδες κόσμου από την Αττική και όχι μόνο να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα.

Το 32ο Αντάμωμα Βαλτινών πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Χαλικάκι στην Ηλιούπολη με συλλόγους από τον Βάλτο, ετεροδημότες και συντοπίτες από την Αιτωλοακαρνανία να δίνουν βροντερό παρών συμμετέχοντας σε ένα εντυπωσιακό γλέντι με τις φωνές της Γωγώς Τσαμπά και του Αντώνη Κυρίτση.

Ο πρόεδρος της ΟΣΥΒΑ Θανάσης Κουρέτσης και η Γενική Γραμματέας Μάνθα Καραδήμα καλωσόρισαν το πλήθος ευχαριστώντας για τη μεγαλειώδη συμμετοχή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γρηγόρης Θεοδωράκης, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας Σάκης Τορουνίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας Πάνος Χολής, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από τον Δήμο Αμφιλοχίας, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΟΣΥΒΑ Κώστας Σαλμάς, ο πρώην Πρόεδρος της ΟΣΥΒΑ Χρήστος Σαλαούνης, εκπρόσωποι σωματείων και πλήθος κόσμου.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες του Γάκια Τσέλιου για το xiromeronews.blogspot.com





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!