Loading...

Δυναμική συγκέντρωση Σταύρου Καραγκούνη στον Αστακό για θέματα του Ξηρομέρου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Μια συζήτηση για τα προβλήματα του Ξηρομέρου οργάνωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Σταύρος Καραγκούνης ο οποίος γνώρισε την αποδοχή του κόσμου για μια ακόμη αφορά στον Αστακό.

Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο του Αστακού, ο κ. Καραγκούνης έκανε έναν σύντομο απολογισμό έργων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή του Ξηρομέρου, παρουσίασε προτάσεις για το μέλλον της περιοχής και κατέγραψε αιτήματα και ανάγκες των πολιτών.

Για το Ξηρόμερο ο κ. Καραγκούνης πρότεινε τα εξής :

– Αναγκαιότητα λειτουργίας Σταθμού Πυροσβεστικής στον Αστακό

– Σύστημα πυροπροστασίας για τους βυζαντινούς ναούς προκειμένου να προστατευθεί η πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής σε συνεργασία με την Εκκλησία.

– Ενίσχυση του ΤΕΕ για να ολοκληρωθεί με γοργά βήματα το χωροταξικό σχέδιο της περιοχής , κάτι που θα λύσει όλα τα ζητήματα που αφορούν χωροταξικές διαφορές (ΠΟΑΥ κτλ).

– Σύνδεση Πλατυγιαλίου με λιμάνι Βόλου.

– Προστασία Βελανιδοδάσους και ανάπτυξη δράσεων που ελκύουν τους νέους ανθρώπους στην περιοχή . Με αναπτυξιακούς όρους και φιλικούς προς το περιβάλλον.

– Αναβάθμιση των δομών υγείας με την ενίσχυση σε προσωπικό

– Στήριξη για την κατασκευή καινούργιων αθλητικών εγκαταστάσεων και την ανακατασκευή των υπαρχόντων .





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!