Loading...

Σε αργία ο συντονιστής Αγροτικών Θεμάτων της ΝΔ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λόγω πλαστογραφίας!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σε ποινική υπόθεση πλαστογραφίας εμπλέκεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, μέλος της ΔΕΕΠ Ηλείας και Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας, ο οποίος είχε τοποθετηθεί ως συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σε αργία τέθηκε με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ο δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας και πρωτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, λόγω της εμπλοκής του σε ποινική υπόθεση πλαστογραφίας!

Το γεγονός προκάλεσε σοβαρές «αναταράξεις» στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία καθώς το συγκεκριμένο πρόσωπο εκτός από δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ήλιδας είναι και τοποθετημένος ως συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με απόφαση της ΝΔ!

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από τη Νέα Δημοκρατία, το μέλος της ΔΕΕΠ Ηλείας και Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος, είναι ο νέος συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Μιλώντας στο documentonews.gr ο κ. Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι υπήρξε από το 2012 δικαστική απόφαση εναντίον του για πλαστογραφία που αφορούσε τα περιβόητα τριχίλιαρα! που είχαν δοθεί με συνοπτικές διαδικασίες από την κυβέρνηση της ΝΔ το 2007 στους πυρόπληκτους με αφορμή τις τότε φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές.

«Πήρα όπως χιλιάδες συμπολίτες μου το τριχίλιαρο επειδή είχα υποστεί κι εγώ ζημιές αλλά στην πορεία μου είπαν ότι δεν το δικαιούμαι. Αν και επέστρεψα όλα τα χρήματα με τόκο εν τούτοις παρέμεινε η πρωτόδικη καταδίκη μου η οποία φαίνεται ότι κατέστη αμετάκλητη καθώς – λόγω λάθους του δικηγόρου μου – δεν ασκήθηκε έφεση σε αυτή. Προσωπικά δεν έχω βλάψει ποτέ κανένα και πορεύομαι πάντα σε καθεστώς διαφάνειας…»,ανέφερε στο documentonews.gr ο κ. Αναγνωστόπουλος.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!