Loading...

«Πλημμύρισε» με την πρώτη ψιχάλα η νέα άσφαλτος στο Πεντάλοφο


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τα ακαθάριστα φρεάτια σε συνδυασμό με πιθανές κακοτεχνίες του δρόμου δημιούργησαν άσχημες εικόνες στο κέντρο του χωριού, μόλις λίγους μήνες μετά την παράδοση του έργου…

Μια βροχόπτωση λίγων λεπτών ήταν αρκετή για να ξεγυμνώσει μια ακόμη φορά τους υπεύθυνους ενός σημαντικού έργου, αυτό της ασφαλτόστρωσης του κεντρικού δρόμου του Πενταλόφου.

Τόσο τα ακαθάριστα φρεάτια ευθύνης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, όσο και πιθανές κακοτεχνίες από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δημιούργησαν άσχημες εικόνες από μια σύντομη νεροποντή το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου.

Μόλις λίγους μήνες μετά την παράδοση του ασφαλτοστρωμένου παρατηρούνται σοβαρά  προβλήματα με τα λιμνάζοντα νερά να καθιστούν δυσπρόσβατες τις κατοικίες των συνανθρώπων μας.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων του Πενταλόφου, πρόκειται για μια άθλια συνθήκη που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν με ευθύνη των αρμόδιων που δεν μερίμνησαν για τον έγκαιρο καθαρισμό των φρεατίων ή για τις απαραίτητες κλίσεις του δρόμου.

Σε κάθε περίπτωση αυτές οι εικόνες δε τιμούν τους αρμόδιους στον βαθμό ευθύνης που τους αναλογεί.

Κατόπιν δημοσίευσης του άρθρου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου κ. Γιώργος Μαζαράκης σε επικοινωνία με την ιστοσελίδα μας τόνισε: “Πρόκειται ολοφάνερα για πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την ολιγωρία του Δήμου να καθαρίσει έγκαιρα φρεάτιο στο σημείο. Προσωπικά είχα κάνει τις απαραίτητες συστάσεις στην αρμόδια αντιδήμαρχο αλλά η κωλυσιεργία δημιούργησε αυτές τις άσχημες εικόνες. Καταθέτω με σιγουριά ότι ο δρόμος δεν έχει καμία αστοχία παρά μόνο πληρώνουμε για μια ακόμη φορά την αδιαφορία της δημοτικής αρχής”.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!