Loading...

Σε εορταστικό κλίμα οι εκλογές για νέο ΔΣ στον Όμιλο Πολιτισμού Οινιαδών «Ελένη Γαντζούδη»


Μοιραστείτε το άρθρο...

Με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον μπήκε το 2023 για τον Όμιλο Πολιτισμού Οινιαδών «Ελένη Γαντζούδη» με έδρα το Νεοχώρι Μεσολογγίου.

Την Παρασκευή 6/1/2023, οι εφημέριοι των Ενοριών του Νεοχωρίου Αγίου Ιωάννου Θεολόγου και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πατήρ Ευάγγελος και πατήρ Αμφιλόχιος, τέλεσαν Αγιασμό στα Γραφεία του Ομίλου και ευλόγησαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

Παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Μέμη Γούργαρη και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Δαουτίδης οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα τον Όμιλο και παραβρίσκονται στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Κουρκουμέλης. Το δώρο ήταν ένα πολυτελές λεύκωμα με όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Είχε προηγηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση όπου έγινε ο απολογισμός του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου.

Για το ΔΣ εκλέχτηκαν (αλφαβητικά): Γαλάνη Κωνσταντίνα, Καλογεροπούλου Γλυκερία, Κατσαρός Κωνσταντίνος, Ντάνου Κωνσταντίνα, Χαραλαμποπούλου Ζωή.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή Εκλέχτηκαν (αλφαβητικά): Καλατζή Παρασκευή, Καλογερόπουλος Παναγιώτης, Πατίρη Νίκη.

Ακολούθησε η σύσταση σε σώμα του ΔΣ. Συγκεκριμένα εκλέχτηκαν:

Πρόεδρος: Γλυκερία Καλογεροπούλου

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνα Ντάνου

Γραμματέας: Ζωή Χαραλαμποπούλου

Ταμίας: Κωνσταντίνα Γαλάνη

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Κωνσταντίνος Κατσαρός.

Εκ μέρους του απερχόμενου προσωρινού Δ.Σ., ο κ. Κωνσταντίνος Κατσαρός ευχαρίστησε τα μέλη του για τη συνεργασία. Ανέφερε ότι το προσωρινό ΔΣ εκτέλεσε την αποστολή του αφού ο Όμιλος απέκτησε νομική υπόσταση. Εξέφρασε τη χαρά του γιατί «η συνέχεια προβλέπεται λαμπρή αφού τις τύχες του Ομίλου αναλαμβάνουν εκλεκτά μέλη με μεγάλη δράση στη μέχρι σήμερα πορεία, μέλη άξια να συνεχίσουν στην γραμμή της υπηρέτησης της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας, μέλη ικανά να δώσουν μια νέα πνοή στον Όμιλό μας. Με τη στήριξη όλων συνεχίζουμε για ακόμη πιο ψηλές κορυφές!».

Η νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κυρία Γλυκερία Καλογεροπούλου, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες, ανέφερε: «Δεν ξεχνάμε ότι ο Όμιλος έχει ονοματεπώνυμο και ιστορία. Συνεχίζουμε ενωμένοι, με σεβασμό στη μνήμη της Ελένης και στην οικογένειά της, με γνώμονα – όπως πάντα- την παράδοση, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό προκειμένου να μεγαλώσει κι άλλο αυτή η υπέροχη οικογένεια που με τόσο κόπο και αγάπη δημιούργησε και θα συνεχίσει να στηρίζει ο κ. Κωνσταντίνος Κατσαρός. Καλώ όλους του κατοίκους της περιοχής των Οινιαδών να αγκαλιάσουν το Όμιλο και να στηρίζουν τις δράσεις του, γιατί, όπως μας αρέσει να λέμε μεταξύ μας, τα καλύτερα έρχονται!».

Πηγή:messolonghinews.gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!