Loading...

Δρόμοι αξιοπρεπείς και ασφαλείς χάρη στο ΣΥΡΙΖΑ μετά από δεκαετίες στα χωριά των Οινιάδων


Μοιραστείτε το άρθρο...

Αρχίζουν να αποδίδονται στη κοινωνία των Οινιάδων, μεγάλα οδικά έργα, τα οποία ενέταξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πλέον τα οποία οικειοποιούνται «γαλάζια» στελέχη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Οινιάδων. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Οινιάδων:

Η τετραετία 2015-2019 και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα άφησαν, εκτός των άλλων, ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα στον τόπο μας, με τη χάραξη ενός νέου και αναβαθμισμένου οδικού δικτύου, σε μια ξεχαρβαλωμένη, για πολλές δεκαετίες, Αιτωλοακαρνανία.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Οινιάδων ενημερώνει υπεύθυνα ότι μια δέσμη μεγάλων έργων συνολικού προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ που οραματίστηκε και χρηματοδότησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την περιοχή των Οινιάδων, έχουν αρχίσει να υλοποιούνται και να αποδίδονται στην κοινωνία μας. Αυτά είναι:
▪️ Νεοχώρι – παραλία Λούρου (βρίσκεται σε εξέλιξη, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το 2019)
▪️ Πεντάλοφο – Στρογγυλοβούνι – Πηγάδια (βρίσκεται σε εξέλιξη, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το 2018)
▪️ Γουριά – Λεσίνι (ολοκληρώθηκε, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το 2018)
▪️ Κατοχή – Πλατυγιάλι (προς υλοποίηση, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το 2018).

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί καθώς διανύουμε μια άτυπη προεκλογική περίοδο, το ανάλγητο καθεστώς των παρακολουθήσεων του Μητσοτάκη και οι αυλικοί του στον Α’ και Β’ βαθμό αυτοδιοίκησης, δε διστάζουν να επιχειρούν την οικειοποίηση των έργων που χρηματοδοτήθηκαν και συμβασιοποιήθηκαν κατά τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, τους αυτοσχεδιασμούς και τις προχειροδουλειές, ακολουθούν ανερυθρίαστα την προσφιλή τους μέθοδο:
– Καπηλεύονται δρομολογημένα έργα
– Καταπατούν συμβάσεις δημοσίων έργων
– Εξαπατούν τον λαό των Οινιάδων

Στη λήξη λοιπόν της, καταστροφικής για την κοινωνία μας, τετραετούς θητείας του καθεστώτος Μητσοτάκη, τα μόνα έργα που αφήνουν αναπτυξιακό αποτύπωμα στον τόπο μας, είναι αυτά του που οραματίστηκε, σχεδίασε και χρηματοδότησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας!

Είναι τα έργα που άλλαξαν τον οδικό χάρτη της Αιτωλοακαρνανίας!
Είναι τα έργα που δημιούργησαν δρόμους αξιοπρεπείς και ασφαλείς μετά από δεκαετίες στα χωριά μας!
Είναι τα έργα που συνεχίζουν να γράφουν ιστορία στον τόπο μας!





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!