Loading...

Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι σε σχολείο του Αιτωλικού και τραυμάτισαν μαθητή!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Κατέρρευσε τμήμα των σοβάδων της οροφής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα μικρό παιδί την ώρα του μαθήματος – Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλε ο πατέρας του παιδιού.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε αίθουσα του Γυμνασίου του Αιτωλικού την Τρίτη (6/2) όταν την διάρκεια του μαθήματος έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι.

Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα η Λαϊκή Συσπείρωση Μεσολογγίου, τονίζοντας πως πρέπει να κράτος να μεριμνά για την ασφάλεια των σχολικών κτιρίων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Το αγόρι διακομίσθηκε, μάλιστα, στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει το Α.Τ. Αιτωλικού.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον ελαφρύ τραυματισμό του γιου του από πτώση σοβά στο Γυμνάσιο Αιτωλικού υπέβαλε ο πατέρας του παιδιού το βράδυ της Τρίτης.




Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!