Loading...

«Ανεβάζει στροφές» στην Αιτωλοακαρνανία ο Βαγγέλης Γάκης


Μοιραστείτε το άρθρο...

Τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και τις ιδιωτικές συναντήσεις του πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο καταξιωμένος χειρουργός ορθοπεδικός Ευάγγελος Γάκης, από το Σπάρτο Αμφιλοχίας, ο οποίος φημολογείται ότι έχει «κλειδώσει» μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο κ. Γάκης έχει εντατικοποιήσει το τελευταίο διάστημα τις δημόσιες εμφανίσεις του, γεγονός που επιβεβαιώνουν τις φήμες που τον θέλουν να πολιτεύεται με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο 31ο Αντάμωμα Βαλτινών της Ο.ΣΥ.ΒΑ. στην Ηλιούπολη, όπου συνομίλησε με συντοπίτες του από την Αμφιλοχία δείχνοντας τις προθέσεις του να τους εκπροσωπήσει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, πληθαίνει τις ιδιωτικές συναντήσεις τόσο με ετεροδημότες, όσο και σε τραπέζια στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας με ανθρώπους που έχουν έρεισμα στην κεντροαριστερά. 

Να θυμίσουμε ότι ο Ευάγγελος Γάκης με κατάγεται από το Σπάρτο Αμφιλοχίας, είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και ειδικεύεται στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του ισχίου και του γόνατος σε ενήλικες και εφήβους. Αυτό το διάστημα διατελεί Διευθυντής της Ορθοπαιδικής κλινικής “Ιατρικό Ψυχικού”.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!