Loading...

Εκσυγχρονισμός του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Παπαδατών


Μοιραστείτε το άρθρο...

Άναψαν τα φώτα στο γήπεδο των Παπαδατών Μακρυνείας μετά τις παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και την τοποθέτηση ιστών με προβολείς LED.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το γήπεδο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα και συζήτησαν για τις παρεμβάσεις με τον πρόεδρο της Κοινότητας Π. Τούρκα και κατοίκους της περιοχής. Παρόντες ο Βουλευτής Σπ. Λιβανός, ο πρ. του ΔΣ Ν. Καζαντζής, οι Αντιδήμαρχοι Β. Φωτάκης, Π. Μαρνέζος, ο αντιπρ. Της ΔΕΥΑΑ Κ. Κιτσοπάνος, ο πρ. της ΚΟΙΠΑ Γ. Βασιλείου, η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Β.Γουργολίτσα και πρόεδροι κοινοτήτων.

«Ένας ακόμη αθλητικός χώρος του Δήμου Αγρινίου εκσυγχρονίζεται. Καταφέραμε να αντικαταστήσουμε το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με ένα σημαντικό πρόγραμμα και να δώσουμε τη δυνατότητα αξιοποίησης του γηπέδου ακόμη και τις βραδινές ώρες. Η φροντίδα μας για τις αθλητικές υποδομές στις δημοτικές ενότητες είναι διαρκής», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!