Loading...

Το Μεσολόγγι στο πιάτο από την εκπομπή «Γιάμμι»: Αυγοτάραχο, Αλάτι και Θησαυροί της Θάλασσας (vid)


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στο δεύτερο επεισόδιο η εκπομπή του σεφ Χρήστου Μοίρα, κάνει ένα ταξίδι βαθιά στις γεύσεις και τους θησαυρούς της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.

Από τη γενέτειρά του το  Μεσολόγγι, ξεκινά το νέο γαστρονομικό ταξίδι του ο παίκτης του MasterChef και δημοφιλής σεφ πλέον, Χρήστος Μοίρας, ο οποίος μεγάλωσε στο Πεντάλοφο και θέλησε να αναδείξει πανέμορφα τοπία σε συνδυασμό με τοπικές συνταγές και μοναδικές γεύσεις!

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Χρήστος Μοίρας και η εκπομπή «Γιάμμι», κάνουν ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα που εκτοξεύει γαστρονομικά το Μεσολόγγι,  ανακαλύπτοντας το εξαιρετικό μπλε καβούρι, το διάσημο αυγοτάραχο, και το αλάτι που κάνει την πόλη μοναδική.

Δείτε το βίντεο:







Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!