Loading...

Ανακηρύσσεται επίτιμη Δημότης Ι.Π. Μεσολογγίου η Δρ. Ολυμπία Βικάτου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου αναγνωρίζοντας την προσφορά της Δρ. Ολυμπίας Βικάτου (Διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος) στην ανάδειξη και προστασία των μνημείων και των αρχαιολογικών θησαυρών της περιοχής, με επιστέγασμα τη δημιουργία του Ξενοκρατείου Αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολόγγι θα ανακηρύξει σε ειδική εκδήλωση την Δρ. Ολυμπία Βικάτου επίτιμη δημότη της Ι.Π. Μεσολογγίου και θα της απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο της Ιεράς Πόλεως, μετά από πρόταση του Δημάρχου Κώστα Λύρου και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τρικούπη στο Μεσολόγγι. Την εκδήλωση προλογίζει ο Δρ. Λάζαρος Κολώνας, Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής κληρονομιάς ενώ κατά το πέρας της απονομής θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Η……..ευφορία της Ελληνικής μουσικής».





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!