Loading...

Ο Τάκης Παπαχρήστος αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ για δυο ημέρες!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκη Παπαχρήστο να εκλέγεται αναπληρωτής πρόεδρος μέχρι αύριο 1η Ιούνη.

Ως γνωστόν η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε με τρίμηνη αργία τους Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη για τη γνωστή υπόθεση των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Football League. Ο Παναγιώτης Δημητρίου υπήρξε αναπληρωτής πρόεδρος στην ΕΠΟ, ο Αστέριος Αντωνίου αντιπρόεδρος και ο Κλέαρχος Τζαφέρης ο ταμίας.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της ανακοίνωσε τα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τα στελέχη αυτά. Ο Παπαχρήστος – με ενασχόληση σε επίπεδο Εθνικών ομάδων στην Ομοσπονδία – θα είναι αναπληρωτής πρόεδρος για 2 ημέρες στη θέση του Δημητρίου, καθώς την 1η Ιουνίου θα εκλεγεί ο Μπαλτάκος και ο Μποροβήλος αναφέρεται ως Β’ αντιπρόεδρος, με τον Κιουπτσίδη να παίρνει τη θέση του Αντωνίου.

Η ανακοίνωση:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατά τη συνεδρίαση προχώρησε σε αναδιάρθρωση της σύνθεσης της Εκτελεστικής Επιτροπής ως εξής:

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Τάκης Παπαχρήστος

Α’ Αντιπρόεδρος: Δημοσθένης Κουπτσίδης

Β’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Μποροβήλος

Ταμίας: Αγγελος Δανιήλ





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!