Loading...

Τελευταίος σε δημοφιλία o Υπουργός Σπήλιος Λιβανός!


Μοιραστείτε το άρθρο...

Σταθερά στον πάτο της δημοτικότητας των υπουργών παραμένει ο Σπήλιος Λιβανός σύμφωνα με νεότερη δημοσκόπηση της GPO – «Καμπανάκια» στο επιτελείο της πλατείας Βάθης.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην τελευταία θέση της δημοτικότητας των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γεγονός που ερμηνεύεται ότι ο Αιτωλοακαρνάνας Βουλευτής είτε δεν είναι ευρέως γνωστός, είτε οι πολίτες δεν έχουν θετική άποψη για την πολιτική δράση του.

Η νέα δημοσκόπηση της GPO διεξήχθη 20-24 Σεπτεμβρίου 2021 και σε ότι αφορά την αξιολόγηση των υπουργών αποτυπώνει τον μεγάλο κατήφορο δημοφιλίας του Σπήλιου Λιβανού, γεγονός που χτυπά καμπανάκια στο επιτελείο της πλατείας Βάθης.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο Σπήλιος Λιβανός για ένα ακόμη μήνα του έτους 2021, βρίσκεται στην τελευταία θέση της δημοτικότητας των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Για πρώτη φορά, επίσης, μόνο το 20,6% του συνόλου των ερωτηθέντων πολιτών εξέφρασε θετική άποψη για τον Υπουργό, ένα αρκετά χαμηλό ποσοστό που επιβεβαιώνει ότι η δημοφιλία του κ. Λιβανού βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, καθώς τον περασμένο Ιούνη συγκέντρωνε το 26,4% θετικών απόψεων.

Σεπτέμβριος 2021

Ιούνιος 2021

Μάρτιος 2021





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: # #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!