Loading...

Με νέο απορριμματοφόρο εξοπλίστηκε ο Δήμος Θέρμου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Στην κυκλοφορία δόθηκε, μετά τον αγιασμό του, το νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο του Δήμου Θέρμου το οποίο δοκίμασε και ο Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του νέου απορριμματοφόρου του Δήμου Θέρμου, από τον π. Βασίλειο Λάμπο. Στον Αγιασμό παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Αντιδήμαρχος Θέρμου κ. Αθανάσιος Παπαπάνος, ο Αντιδήμαρχος Θέρμου κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Θέρμου κ. Κωνσταντίνος Κότσαλος και ο οδηγός του Δήμου κ. Ηλίας Νικολέτας.

Το απορριμματοφόρο που αγοράστηκε μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» προϋπολογισμού 150.000€, βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Δήμου για τις ανάγκες καθαριότητας της πόλης και των χωριών.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!