Loading...

Κανένα θέμα ηγεσίας στην μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Ξηρομέρου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Συνεχίζει κανονικά στο «τιμόνι» της παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο – Πρώτα ο Πολίτης» ο επικεφαλής Ερωτόκριτος Γαλούνης διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα περί παραίτησής του και εκκίνησης διαδικασιών ανάδειξης νέου αρχηγού.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί Συνδημότες, Συνδημότισσες,

Με έκπληξη διάβασα σήμερα σε τοπικό blog ότι επίκειται παραίτηση μου από Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης» και ότι αρχές Νοεμβρίου θα γίνουν οι διαδικασίες ανάδειξης νέου αρχηγού.
Δηλώνω Kατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο Δημοσίευμα είναι ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το 2014 ο Λαός του Ξηρομέρου μου έδωσε εντολή να Διοικήσω το Δήμο Ξηρομέρου για πέντε χρόνια από τη θέση του Δημάρχου. Την εντολή αυτή την τίμησα στο έπακρο με Σεβασμό και Ευλάβεια.

Το 2019 ο Λαός του Ξηρομέρου μας έστειλε στην Αντιπολίτευση. Σας Διαβεβαιώνω ότι με τον ίδιο Σεβασμό και Ευλάβεια θα τιμήσω την εντολή του Λαού και θα υπηρετήσω το Δήμο Ξηρομέρου από τη θέση του Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μου, Αγωνιζόμενος πάντα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μου και των Συμπολιτών μου.

Με εκτίμηση,

Ερωτόκριτος Γαλούνης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!