Loading...

Ματαίωση της προγραμματισμένης εθελοντικής αιμοδοσίας στο Μεσολόγγι


Μοιραστείτε το άρθρο...

Δυστυχώς η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου ματαιώνεται εξαιτίας μετακίνησης ιατρού του τμήματος Αιμοδοσίας Μεσολογγίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Το γεγονός αυτό, εκτός των άλλων, καθιστά αδύνατες τις εξωτερικές αιμοληψίες του τμήματος.

Σε συνεννόηση με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για την εξωτερική αιμοδοσία της Κυριακής αλλά και όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αίμα, μπορούν να μεταβούν στο Νοσοκομείο στο τμήμα αιμοδοσίας από Δευτέρα έως και Πέμπτη πρωινές ώρες 09.00 έως 13.30 και Δευτέρα έως Τετάρτη απόγευμα, μεταξύ 17.30 με 20.00. Την παρούσα περίοδο παρουσιάζεται έλλειψη στα αποθέματα αίματος του Νοσοκομείου μας και είναι σημαντική η κάθε προσφορά. Δίνοντας αίμα, δίνουμε ζωή!

Η κάθε μετακίνηση προσωπικού από το Νοσοκομείου Μεσολογγίου αποδυναμώνει το δυναμικό του και υποβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους του Δήμου μας. Η διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και η ενδυνάμωση όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου μας, οφείλει να παραμείνει ως προτεραιότητα και πάγιο αίτημα όλων μας.

Επιδίωξη μας είναι να υπάρχουν όλα τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Εκ του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου
Η Πρόεδρος
Όλγα Δασκαλή





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!