Loading...

Ξεκινάει το έργο αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η «βελτίωση αγροτικής οδοποιίας» υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Κώστα Λύρου και του εκπροσώπου του αναδόχου και το έργο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Ο αρχικός προϋπολογισμός ήταν 1,4 εκατ. € καθώς με απόφαση της Δημοτικής Αρχής διπλασιάστηκε το αντικείμενο των εργασιών με συμπληρωματικούς πόρους του Δήμου. Μετά την εργολαβική έκπτωση το έργο φθάνει τις 558.000 € και προβλέπει παρεμβάσεις σε  Αιτωλικό, Σταμνά, Κατοχή και Ευηνοχώρι σε μια έκταση που αγγίζει τα 12,5 χλμ. Ανάμεσα σε αυτά προβλέπεται και η βελτίωση της βατότητας προς το Μοναστήρι της Αγίας Αγάθης και το αρχαίο θέατρο Οινιαδών. Στις προαναφερόμενες περιοχές θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις καθώς και βελτιώσεις της βατότητας.

Μετά από τη νέα αυτή εργολαβία ο Κώστας Λύρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη ενός ακόμη έργου και την αισιοδοξία πως το επόμενο διάστημα η δημοτική αρχή θα επιτύχει και νέες παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία. Άλλωστε η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των δημοτικών κοινοτήτων είναι έμπρακτη και συν τω χρόνω θα γίνονται ολοένα και περισσότερες παρεμβάσεις.





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες: #

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!