Loading...

Μαζεύονται υπογραφές για την επανίδρυση αυτόνομου Τμήματος Μηχανικών Κλωστοϋφαντουργίας


Μοιραστείτε το άρθρο...

Η ειδικότητα του Κλωστοϋφαντουργού Μηχανικού έχει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και κατέχει διακριτή θέση στην ανώτατη ακαδημαϊκή εκπαίδευση διεθνώς.

Οι Μηχανικοί Κλωστοϋφαντουργίας εκπαιδεύονται σε ολόκληρο το φάσμα των θετικών επιστημών και εμβαθύνουν σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν. Επίσης εξειδικεύονται στον έλεγχο ποιότητας όλων των σταδίων αυτής, στη διοίκηση των βιομηχανικών μονάδων και στις στρατηγικές διάθεσης των προϊόντων.

Η εξαφάνιση του γνωστικού αντικειμένου Μηχανικών Κλωστοϋφαντουργίας από τον πανεπιστημιακό χάρτη, αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την Ελλάδα. Καταργεί, αφενός τη δυνατότητα τροφοδοσίας επιστημονικού προσωπικού υψηλής κατάρτισης στην Κλωστοϋφαντουργική αγορά εργασίας και, αφετέρου, δυσχεραίνει την ανταγωνιστικότητα στην εθνική οικονομία.

Υπογράφουμε για την επανίδρυση αυτόνομου Τμήματος Μηχανικών Κλωστοϋφαντουργίας.

Υπογράφουμε για να υπάρχει η δυνατότητα, οι ήδη υπαρχόντες και μελλοντικοί φοιτητές, να ολοκληρώσουν τις σπουδές στον κλάδο της επιλογής τους.

Υπογράφουμε για να στηριχθεί ένας σημαντικός και ιστορικός κλάδος της ελληνικής ανταγωνιστικότητας στην παγκόσμια αγορά.

Βάλε τη δική σου ψηφιακή υπογραφή ΕΔΩ!

Περισσότερα:

https://www.facebook.com/SavetextileGR

https://www.instagram.com/savetextile_gr





Μοιραστείτε το άρθρο...
Ετικέτες:

Newsroom

Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
iAitoloakarnania.gr

Φανταστικά τοπία, σπουδαία ιστορία, υπέροχοι άνθρωποι!